<< Takaisin

Tekir etsii viestintäkonsulttia

Tekir etsii viestintäkonsulttia toteuttamaan ja vetämään asiakkaidemme monipuolisia projekteja.

Osaat suunnitella ja johtaa projekteja sekä osallistut asiantuntijana projektien toteuttamiseen. Tiimiimme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava viestinnän ammattilainen. Arvostamme hakemassamme henkilössä erityisesti kokemusta talous- ja sijoittajaviestinnän alueelta sekä osaamista ja kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Ymmärrät nykyaikaisen viestintä- ja mediaympäristön toiminnan ja merkityksen liiketoiminnalle. Sinulla on myös näkemystä alan kehityksestä. Ymmärrät myös asiakkaidemme vaatimuksia ja viestinnän muuttuvaa roolia yritysten arjessa. Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden työkokemusta esimerkiksi organisaatioviestinnästä tai viestintätoimistosta. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa.

Tarjoamme näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnin parissa, vaativat ja monipuoliset tehtävät, vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittyä ja saada lisää vastuuta osana Tekirin asiantuntevaa tiimiä.

Lähetä tiivis hakemuksesi 30.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si.