Valmennukset

Ihmisiä kiinnostavat toiset ihmiset. Siksi jokainen organisaatio tarvitsee kasvoikseen samaistuttavia johtajia ja asiantuntijoita. Viestin tiivistäminen ymmärrettäväksi ja uskottavaksi ei kuitenkaan tapahdu itsestään: sitä on harjoiteltava. Tekirin valmennuksen avulla onnistut esiintymisissäsi paremmin, oli esiintymisesi suunnattu sitten toimittajalle, asiakkaalle, henkilökunnalle, päättäjälle tai muulle juuri sinulle tärkeälle sidosryhmälle.

Valmennuksemme ovat aina myös viestinnän konsultointia. Asiakkaanamme saat esiintymiseen liittyvien oppien lisäksi uusia näkökulmia ja parhaita käytäntöjä sekä sisäisiin että ulkoisiin viestinnän haasteisiin.

Autamme sanoittamaan vaikeita asioita ja ilmiöitä sekä etsimään esimerkkejä joiden kautta tuoda konkretiaa puheeseen. Valmennuksen lopputuloksena puhehenkilöiden lausunnot ovat harkitumpia ja hallitumpia.

Räätälöimme valmennuksen aina asiakkaamme tarpeen ja tilanteen mukaan. Osaamme varautua vaativiin tilanteisiin ja toimia keskellä kriisiä. Ja yhtä lailla olemme hyviä tunnistamaan asiakkaidemme myönteisiä viestejä ja tarinoita. Sellaisia, joiden esilletulo hyödyttää liiketoimintaa.

Tekirin valmennuspalveluita ovat  

plus-icon

Mediavalmennukset

plus-icon

Kriisivalmennukset

plus-icon

Esiintymisvalmennukset

plus-icon

Vaikuttajavalmennukset

plus-icon

Kriisiviestintäsimulaatiot

plus-icon

Valmennusohjelmat

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Riikka Kouhi

Johtaja
+358 40 558 2385 riikka@tekir.fi

initial image
Reetta Lahtinen

Viestintäkonsultti
+358 40 054 8764 reetta@tekir.fi

initial image
Teppo Similä

Viestintäkonsultti
+358 50 382 7938
teppo@tekir.fi

Lue lisää ajatuksiamme valmennuksista

  • Viestinnän konsulttiyritys Tekir Oy jatkoi kasvuaan viime vuonna. Yhtiö on kasvanut kannattavasti yhtäjaksoisesti jo 11 tilikautta. Tekirin myyntikate kasvoi viisi......

  • Sitran entinen yliasiamies Mikko Kosonen on kutsuttu Tekir Oy:n neuvonantajaksi ja advisory boardin jäseneksi alkaen 15.3.2020. Tehtävä on osa-aikainen. ”Olemme......