Valmennukset

Ihmisiä kiinnostavat toiset ihmiset. Siksi jokainen organisaatio tarvitsee kasvoikseen samaistuttavia johtajia ja asiantuntijoita. Viestin tiivistäminen ymmärrettäväksi ja uskottavaksi ei kuitenkaan tapahdu itsestään: sitä on harjoiteltava. Tekirin valmennuksen avulla onnistut esiintymisissäsi paremmin, oli esiintymisesi suunnattu sitten toimittajalle, asiakkaalle, henkilökunnalle, päättäjälle tai muulle juuri sinulle tärkeälle sidosryhmälle.

Näin menestyt haastattelussa
Lataa maksuton opas

Valmennuksemme ovat aina myös viestinnän konsultointia. Asiakkaanamme saat esiintymiseen liittyvien oppien lisäksi uusia näkökulmia ja parhaita käytäntöjä sekä sisäisiin että ulkoisiin viestinnän haasteisiin.

Autamme sanoittamaan vaikeita asioita ja ilmiöitä sekä etsimään esimerkkejä joiden kautta tuoda konkretiaa puheeseen. Valmennuksen lopputuloksena puhehenkilöiden lausunnot ovat harkitumpia ja hallitumpia.

Räätälöimme valmennuksen aina asiakkaamme tarpeen ja tilanteen mukaan. Osaamme varautua vaativiin tilanteisiin ja toimia keskellä kriisiä. Ja yhtä lailla olemme hyviä tunnistamaan asiakkaidemme myönteisiä viestejä ja tarinoita. Sellaisia, joiden esilletulo hyödyttää liiketoimintaa.

Tekirin valmennuspalveluita ovat

plus-icon

Mediavalmennukset

plus-icon

Kriisivalmennukset

plus-icon

Esiintymisvalmennukset

plus-icon

Vaikuttajavalmennukset

plus-icon

Kriisiviestintäsimulaatiot

plus-icon

Valmennusohjelmat

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Lue lisää ajatuksiamme viestinnästä