A-klinikka: Kohti entistä vahvempia kriisiviestinnän ja varautumisen valmiuksia

Päihde- ja mielenterveyspalveluita tarjoava A-klinikka halusi vahvistaa henkilöstönsä kriisiviestinnän ja varautumisen osaamista. Tekir suunnitteli A-klinikalle kriisiviestinnän kokonaisuuden, jonka myötä A-klinikka sai aikaan tärkeää keskustelua varautumisen ja hyvän kriisiviestinnän merkityksestä.

Tekirin rooli:

 Kriisiviestintäluennon järjestäminen 

 Kriisiviestintätyöpajan suunnittelu ja fasilitointi

 Kriisiviestintävideon suunnittelu, käsikirjoitus ja tuotanto 

Valitsimme Tekirin sparraamaan meitä, koska he saivat ylivoimaisesti parhaiten kiinni siitä, minkälaisia tarpeita ja minkälaista työskentelyä aiheen tiimoilta kaipasimme.

Jenni Blomberg, Viestintä- ja markkinointijohtaja, A-klinikka Oy

Tekir toimi päihde- ja mielenterveyspalveluita tarjoavan A-klinikan viestintäkumppanina Suomessa loppuvuodesta 2021. Yhteistyön tavoitteena oli vahvistaa A-klinikan henkilöstön kriisiviestinnän ja varautumisen osaamista. Järjestimme avainhenkilöille kriisiviestinnän luennon, fasilitoimme johtoryhmän työpajan sekä tuotimme kriisiviestintäaiheisen videon koko henkilöstön perehdytyskäyttöön. 

“Nopeiden muutosten aikana koimme, että kriisiviestintä on teema, joka halutaan organisaatiossamme nostaa isommin esille. Valitsimme Tekirin sparraamaan meitä aiheen tiimoilta, koska he saivat ylivoimaisesti parhaiten kiinni siitä, minkälaisia tarpeita ja minkälaista työskentelyä aiheen tiimoilta kaipasimme. Yhteisen työskentelyn kautta saimme vahvistuksen siitä, että olimme aiemminkin tehneet juuri oikeita asioita ja lisäksi saimme esimerkiksi terävöitettyä sisäisiä ohjeita ja käytäntöjämme.”

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Tuukka Hetemäki

Johtava konsultti, kriisiviestintä ja varautuminen
+358 50 590 3675
tuukka@tekir.fi

initial image
Reetta Lahtinen

Viestintäkonsultti
+358 40 054 8764
reetta@tekir.fi