Palvelut

Media-ikoni

Markkinointi
& media

Ymmärrämme, miten viestiä omissa, ansaituissa ja maksetuissa mediaympäristöissä. Tarjoamme luovaa ja rohkeaa markkinointiviestintää liiketoimintasi tueksi ja kehitämme asiakaspolkuja mitattavan monikanavamarkkinoinnin avulla.

 

Johtaminen-ja-muutos-ikoni

Johtaminen
& muutos

Ajassamme on ilmiöitä, jotka vaativat jatkuvasti uudenlaista osaamista ja ymmärrystä. Organisaatioiden johdon on kyettävä ennakoimaan muutoksia ja johtamaan tiiminsä menestyksekkäästi niiden läpi. Autamme johtoryhmiä löytämään vaikuttavat viestinnän keinot ja uudet tavat strategian, muutoksen, sekä vastuullisuuden edistämiseksi.

 

Sijoittajaviestinta-ikoni

Talous-
ja sijoittajaviestintä & ESG

Tarjoamme vahvalla kokemuksella kaikki palvelut aina jatkuvasta sijoittajaviestinnästä, vuosi- ja vastuullisuusraportointiin ja vaativiin transaktioihin. Talous- ja sijoittajaviestinnän asiakkaamme saavat saman katon alta käyttöönsä myös asiantuntijamme mm. ansaitussa mediassa, valmennuksissa ja kriisiviestinnässä.   

 

Varautuminen-ja-kriisit-ikoni

Varautuminen
& kriisit

Mainekriisin keskellä kerromme, mitä on edessä ja miten toimia, varautumista unohtamatta. Autamme niin maineriskien tunnistamisessa, kriisiviestintäsuunnitelman laatimisessa kuin käytännön harjoittelussa, mediavalmennuksista kriisiviestinnän simulaatioharjoituksiin. 

 

Vaikuttaminen-ikoni

Vaikuttaminen
& yhteiskunta

Poliittisessa päätöksenteossa ainoastaan keskusteluun osallistumalla voi vaikuttaa lopputuloksiin. Tarjoamme vaikuttamisen kokonaisvaltaiset palvelut, poliittiset tilanneanalyysit, vaikuttamissuunnitelmat, tukea sidosryhmätyön kehittämiseen sekä avaimet yhteiskunnalliseen vuoropuheluun. 

 

Kaikki palvelut