Atria – Monipuolista yhteistyötä

Tekir on Atrian yritysviestinnän pitkäaikainen kumppani monella eri osa-alueella. Yhteistyö on jatkunut vuodesta 2013, niin strategisena kumppanina, käytännön ideoijana ja toteuttajana kuin mediaviestinnän kumppanina.

  Ideoi mediaviestintää

  Tuki tapahtumajärjestelyn koordinointia

  Suunnitteli Atrian viestinnälle oman kiinalaisen uudenvuoden visuaalisen ilmeen

  Auttoi Atriaa henkilökunnan oman lohikäärmekulkueen järjestämisessä

  Käsikirjoitti ja toteutti tilaisuudesta videosisältöjä Atrian markkinointi- ja somekäyttöön

  Valokuvasi tapahtuman

Luotamme Tekirin ammattitaitoon, josta olemme saaneet hyviä tuloksia jo aiemmissa projekteissamme. Tekirin tiimin tehokas työskentelytapa ja avoin vuoropuhelu teki meihin jälleen kerran vaikutuksen. Hyvin suunniteltu projekti on puoleksi tehty!

Hanne Kortesoja, Viestintä- ja IR-päällikkö, Atria Oyj

Kumppanuutemme varrella Atria on entisestään profiloitunut vastuullisemman ja energiatietoisemman elintarviketeollisuuden edelläkävijänä sekä laajentanut toimintaansa uusille maantieteellisille alueille. Samalla me tekirläiset olemme kasvaneet kotimaisen elintarviketuotannon ja sitä ympäröivien ilmiöiden substanssiasiantuntijoiksi.

Atria oli ensimmäinen suomalaisyritys, joka sai luvan viedä sianlihaa Kiinan markkinoille. Ensimmäiset erät suomalaista possua matkasivat Kiinaan alkuvuodesta 2017. Kiinan-viennistä alkoi uusi luku myös Tekirin ja Atrian yhteistyössä: autamme Atriaa nostamaan esiin kiinalaista ruoka- ja muuta kulttuuria Suomessa. Samalla autamme Atriaa kertomaan asiantuntijuudestaan Kiinan markkinan tuntijana, arvostajana ja suhteiden pitkäjänteisenä rakentajana. Olemme tehneet muun muuassa mediayhteistyötä, suunnitelleet yhdessä tapahtumia ja vaikuttajamarkkinointia sekä kertoneet videomuodossa suomalaisen possun matkasta pohjalaiselta tilalta kiinalaiseen ruokapöytään.

Kiinalaisen uudenvuoden juhlintaa

Helsingissä juhlitaan vuosittain kiinalaista uuttavuotta näyttävän kansanjuhlan muodossa. Atria tutustui Helsingin juhliin ensi kertaa vuonna 2017 – samalla juhlittiin Kiinan-viennin käynnistymistä. Tekir oli mukana media- ja videoyhteistyökumppanina. Vuonna 2018 Atria toimi jo yhtenä tapahtuman kaupallisista pääyhteistyökumppaneista – monipuolinen Kiina-yhteistyömme sai luonnollista jatkoa. Vuonna 2019 kiinalaisen uudenvuoden vietto sujui entisestään kasvaneella kokemuksella. Kiinalaisen kalenterin mukaan 2019 on sian vuosi, eli vaurauden, hedelmällisyyden ja onnen vuosi. Myös sianlihan kulutuksen odotetaan sian vuonna konkreettisesti kasvavan Kiinassa.

Sian vuoden alkamista juhlittiin Helsingin Kansalaistorin alueella. Atria oli mukana omalla ruokakojullaan. Tekir teki Atrian kanssa juhlayhteistyötä jo kolmatta kertaa.

Sian vuosi jatkuu helmikuuhun 2020 asti. Sii da bao kou fu (Hyvä ruoka, parempi mieli)!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Riikka Kouhi

Toimitusjohtaja
+358 40 558 2385 riikka@tekir.fi