Johtaminen ja muutos

Ajassamme on ilmiöitä, jotka vaativat jatkuvasti uudenlaista osaamista ja ymmärrystä. Organisaatioiden johdon on kyettävä ennakoimaan muutoksia ja johtamaan tiiminsä menestyksekkäästi niiden läpi. Autamme johtoryhmiä löytämään vaikuttavat viestinnän teot ja uudet tavat strategian, muutoksen, sekä vastuullisuuden edistämiseksi.

Töitämme

Miten olemme muuttaneet ajatukset teoiksi? Lue alta olevien linkkien takaa lisää referensseistämme.

 

Lataa Johtamisen muuttujat 2023 -selvitys

Tekir on haastatellut Johtamisen muuttujat 2023 selvitykseen maan ylintä yritysjohtoa, jotka avaavat näkemyksiään johtamisesta nykymaailman jatkuvassa muutosten pyörteessä.

Tilaa selvitys ladattavaksesi sähköpostiisi syöttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään. 

* indicates required
MicrosoftTeams-image

Palveluitamme

Tekirin johtamisen ja muutoksen asiantuntijat toimivat johdon strategisina kumppaneina. Palvelualue kattaa muun muassa seuraavanlaisia palveluita:

Strategiaviestintä

Strategiat ovat tekijöille kirkkaita mutta työntekijöille usein tuntemattomia. Suunnittelemme kanssanne kirkkaat ydinviestit sekä tehokkaan ja mieleenpainuvan strategiaviestintäsuunnitelman.

Johtajuusviestintä

Toimimme ylimmän johdon viestinnän kumppanina (executive communications). Olemme luotettava kumppani viestinnän suunnitteluun ja johdon viestien luomiseen.

Muutosviestintä

Isompi transformaatio, uudet digityökalut tai muutosneuvottelut – kaikki muutokset vaativat hyvän suunnitelman ja toteutuksen hyötyjen saamiseksi ja mainehaittojen torjumiseksi.

Viestintäorganisaation kehittäminen

Asiakaskuntamme on laaja ja näemme monia erilaisia viestintäorganisaatioita. Kokemuksemme avulla voimme auttaa organisaatiosuunnittelussa ja viestintäosaamisen kehittämisessä.

Sisäinen viestintä

Nostamme sisäisen viestinnän uudelle tasolle järjestelmällisesti kehittämällä johdon viestintää, viestintäkanavia ja viestinnän johtamisjärjestelmää.

Viestintävalmennukset

Valmennuksissamme johtajat, keskijohto ja asiantuntijat saavat keinoja vaikuttavaan esiintymiseen sekä itseluottamusta kohtaamaan haastavia tilanteita.

Työnantajamielikuva

Tähtäimessä rekrytoinnit tai tarpeena lisätä pitovoimaa? Analysoimme nykyisen työnantajamielikuvanne ja autamme tunnistamaan kehityskohteet, joihin viestinnällä voi suoraan vaikuttaa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lue lisää ajatuksiamme viestinnästä