Kaupallinen PR

Yhdistämme brändit ajankohtaisiin ilmiöihin, kulttuuriin ja uusiin kohderyhmiin.

Kaupallisen PR:n tavoitteena on kasvattaa myyntiä, syventää kuluttajien sitoutumista tuotteisiin ja palveluihin, löytää uusia kohderyhmiä ja vahvistaa markkinaosuutta jo tunnistetuista kohderyhmissä. Intohimomme on tavoitteellinen ja syvä ymmärrys siitä, miten tuoda brändit elävästi osaksi kuluttajien arkea ja mielikuvastoa.

Luomme vaikuttavuutta ja luotaamme ilmiöitä

Kaupallinen PR kattaa monipuolisen valikoiman toimenpiteitä, kuten innovatiivisten ansaitun median strategioiden käyttö, uusien medioiden hyödyntäminen, PR-kampanjoiden ja luovan suunnittelun toteuttaminen, brändi- ja vaikuttajayhteistöiden suunnittelu ja monipuoliset tapahtumat. Tavoitteenamme on luoda kokemuksia, jotka eivät ainoastaan herätä kiinnostusta, vaan myös vahvistavat brändin sidettä ihmiseen ja kuluttajaryhmiin.

PR-kampanjamme eivät pelkästään markkinoi tuotteita, vaan ne rakentavat tarinaa ja luovat merkityksellisiä yhteyksiä kuluttajien ja brändien välille. Vaikuttaja- ja brändiyhteistyöt ovat keskeisiä välineitä brändien lähentämiseksi kohdeyleisöihin ja uusien markkinoiden avaamiseksi.

Saat meiltä apua muun muassa

plus-icon

Strategia

Markkinointistrategiat

Lanseeraukset

PR & media

Maineenhallinta

Kaupalliset strategiat

plus-icon

Brändielämykset

Tapahtumat

Brändikokemukset

Mediatilaisuudet

Tuotelahjat

plus-icon

Kampanjat ja PR

Kaupallistaminen

Luova konseptisuunnittelu

Tuotannot

Vaikuttajakampanjat

Mediasuhteet

Sosiaalinen media

Töitämme

Miten olemme muuttaneet ajatukset teoiksi? Lue alta olevien linkkien takaa lisää referensseistämme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme