Työyhteisöviestintä

Toimiva sisäinen viestintä eli työyhteisöviestintä on yksi tärkeimmistä hyvän työntekijäkokemuksen rakentajista. Toimiva viestintä luo luottamusta, yhteisöllisyyttä, arvostusta ja osallisuutta ja sitä kautta tehokkaita, sitoutuneita ja tyytyväisiä työntekijöitä. Työntekijäkokemus taas vaikuttaa suoraan asiakaskokemukseen ja sitä kautta suoraan tulokseen.

Työntekijät vaihtavat työpaikkaa tällä hetkellä enemmän kuin koskaan ja sitoutuvat entistä vähemmän työnantajiinsa.
Autamme rakentamaan työyhteisöön viestintäkulttuurin, joka sitouttaa ja pitää työntekijät hyvinvoivana.

Työyhteisöviestintää liiketoimintalähtöisesti, ihmiset keskiössä

Meiltä saat apua esimerkiksi muutostilanteiden läpiviemiseen. Autamme luomaan tilannekuvan viestinnän toimivuudesta ja määrittelemme kunnianhimoiset tavoitteet ja onnistumisen mittarit, joiden avulla johtamis-, työyhteisö- ja rekrytointiviestintä nostetaan uudelle tasolle.  

Me luomme innostavan strategiaviestinnän avulla työyhteisölle yhteistä suuntaa ja merkitystä. Digitalisoituvassa ajassa tarvitsemme myös kasvokkaista viestintä ja dialogia luomaan yhteisöllisyyttä ja luottamusta. Valmennamme ylimmän johdon ja esihenkilöt käymään haastavakin keskustelut empaattisesti mutta itsevarmasti.   

Positiivinen työntekijäkokemus heijastuu myös ulospäin: asiakkaille, potentiaalisille työntekijöille ja muille tärkeille sidosryhmille, ja työntekijäkokemus näkyy suoraan liiketoiminnan tuloksessa. Yhdessä henkilöstön kanssa toteutettu tavoitteellinen ja läpinäkyvä sisäinen vuorovaikutus on mielestämme parasta mahdollista maineen rakentamista. 

Saat meiltä apua muun muassa

plus-icon

Työyhteisöviestinnän nykytila-analyysi

plus-icon

Viestintäkulttuurin kehittäminen 

plus-icon

Houkuttelevan työnantajakuvan rakentaminen ja rekrytointiviestintä

plus-icon

Innostava strategiaviestintä

plus-icon

Johdon ja esihenkilöiden valmennukset

plus-icon

Muutosjohtaminen ja viestintä muutostilanteissa

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Lue lisää ajatuksiamme sisäisestä viestinnästä