Vastuullisuus

Vastuullisuus on olennainen osa jokaisen yrityksen ja organisaation arkipäivää. Yritysvastuun palvelumme kattavat vastuullisuuden kaikki osa-alueet: ympäristövastuun, sosiaalisen vastuun ja taloudellisen vastuun.

Yhteiskuntamme käy läpi suurta muutosta kohti hiilineutraaliutta. Aikaa on vain 15 vuotta ja muutoksia tarvitaan jokaisella alalla ja yhteiskunnan tasolla. Samalla on vastattava moniin muihin suuriin vastuullisuushaasteisiin, kuten luonnon monimuotoisuuden heikkenemiseen ja oikeudenmukaiseen kehitykseen niukkenevien luonnonvarojen maailmassa. Tässä on tehtävää jokaiselle organisaatiolle.

Yhä useampi ihminen ja yritys myös näkee itsensä osansa ratkaisua yhteisiin haasteisiimme. Se tarkoittaa paitsi uusia mahdollisuuksia, myös merkityksellisempää työelämää.

Me Tekirissä haluamme auttaa löytämään kaikille oman tapansa tehdä tulevaisuudesta parempi.

Vastuullisuus tuo merkittäviä hyötyjä

Vastuulliset toimintatavat ovat olennainen osa jokaisen yrityksen ja organisaation arkipäivää. Ne edistävät resurssien tehokasta käyttöä, vähentävät toimintojen negatiivisia vaikutuksia ja samalla parantavat ihmisten ja organisaatioiden hyvinvointia. Kestävän kehityksen tavoitteleminen tuo lähes aina myös kustannuksia suurempia hyötyjä.

Vastuullisuus myös kehittyy ja laajenee vauhdilla. Sekä sääntely että sidosryhmien odotukset edellyttävät jatkuvasti kovempia tavoitteita ja samaan aikaan uusia teemoja nousee esiin.

Yritysvastuun konsultoinnista ja kehittämisestä raportointiin

Tekirin yritysvastuussa palvelutarjonta lähtee vastuullisuuden konsultoinnista. Olemme mukana määrittämässä ja laatimassa vastuullisuuden ja ilmastotyön strategioita ja tavoitteita. Autamme ymmärtämään ilmastonmuutosta ja siihen liittyvää yhteiskunnallista muutosta. Riski- ja skenaariokartoituksin autamme selvittämään, mitä muutos tarkoittaa juuri teidän organisaationne kannalta ja missä on uusia mahdollisuuksia.

Palvelumme kattavat myös vastuuviestinnän kehittämisen ja toteuttamisen, vastuukampanjoiden suunnittelun ja erilaiset vastuuraportit. Lisäksi olemme asiakkaidemme tukena vaikuttamassa yhteiskunnallisessa keskustelussa kestävän kehityksen mukaisten tavoitteiden edistämisessä.

Saat meiltä apua muun muassa

plus-icon

Vastuullisuusstrategian luominen

plus-icon

Ilmastonmuutoksen ja yhteiskunnallisen muutoksen ymmärtäminen

plus-icon

Riski- ja skenaariokartoitukset

plus-icon

Vastuuviestinnän kehittäminen ja toteuttaminen

plus-icon

Vastuukampanjoiden suunnittelu ja vastuuraportointi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Lue lisää ajatuksiamme vastuullisuudesta

  • Ihminen, ihmisyys ja kykymme muuttua yksilöinä keskellä neljättä teollista vallankumousta ja teknologiamurrosta oli kantava teema tämän viikkoisen 2022 Nordic Business......

  • Intensiiviset raportointiprojektit on saatu päätökseen ja vuosikertomukset ja yritysvastuuraportit julkaistu. Uudet projektit käynnistyvät vasta elokuussa. Miten intohimoisesti raportointiin suhtautuva tiimimme......

  • Maaliskuun kirkas aurinko sulattaa hankia ja kevät lähestyy päivä päivältä. Kaikki vaikuttaa olevan kuten ennenkin, muttei sittenkään ole. Lintujen liverrystä......