Vaikuttajaviestintä

Poliittisessa päätöksenteossa ja keskustelussa käsitellään jatkuvasti asioita, joilla on vaikutusta yrityksiin ja organisaatioihin. Ainoastaan keskusteluun osallistumalla voi vaikuttaa lopputuloksiin. Vaikuttaminen, vaikuttajaviestintä ja lobbaus ovat riskienhallintaa ja päämäärätietoista työskentelyä halutun päätöksen, tilanteen tai olosuhteen saavuttamiseksi.

Tarjoamme avaimet
yhteiskunnalliseen vuoropuheluun

Tekirin vaikuttajaviestintä auttaa yrityksiä ja organisaatioita vaikuttamaan omaan toimintaympäristöönsä, ymmärtämään siihen liittyvää lainsäädäntöä ja sääntelyä, viestimään haasteista ja mahdollisuuksista päätöksentekijöille sekä vahvistamaan liiketoiminnan edellytyksiä ja sidosryhmätyötä yhteiskunnallisella vuoropuhelulla.

Tekirin vaikuttamisen asiantuntijoilla on vuosien kokemus politiikasta ja sen rakenteista: hallituksesta, eduskunnasta, EU:sta, kuntapolitiikasta sekä puoluetoiminnasta. Tunnemme ja tunnistamme keskeiset päättäjät ja ymmärrämme miten päätökset syntyvät.

Saat meiltä apua muun muassa  

plus-icon

Vaikuttamisen strategiat, toimenpidesuunnitelmat ja jatkuva vaikuttamisen tuki

plus-icon

Sidosryhmätyön kehittäminen ja
sidosryhmien tunnistaminen

plus-icon

Jatkuva vaikuttamisen strateginen tuki

plus-icon

Suurhankinnat ja market entry

plus-icon

Riskien hallinta, varautuminen ja kriisit

plus-icon

Vaikuttamisen taustaselvitykset ja materiaalit

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Eero Rämö

Johtaja
+358 40 539 2737 eero@tekir.fi

initial image
Iiris Niinikoski

Vaikuttajaviestinnän konsultti
+358 40 778 2640 iiris@tekir.fi

initial image
Ilari Leskelä

Viestintäkonsultti
+358 50 462 6903 ilari@tekir.fi

Lue lisää ajatuksiamme vaikuttajaviestinnästä

  • Viestinnän konsulttiyritys Tekir Oy jatkoi kasvuaan viime vuonna. Yhtiö on kasvanut kannattavasti yhtäjaksoisesti jo 11 tilikautta. Tekirin myyntikate kasvoi viisi......

  • Sitran entinen yliasiamies Mikko Kosonen on kutsuttu Tekir Oy:n neuvonantajaksi ja advisory boardin jäseneksi alkaen 15.3.2020. Tehtävä on osa-aikainen. ”Olemme......