<< Takaisin

TEKIR ETSII TAAS HARJOITTELIJAA!

Etsimme harjoittelijaa avustamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme monipuolisia projekteja. Haemme kollegaa, joka on halukas kehittymään ja oppimaan uutta nopeatempoisessa viestintätoimistossamme.

Harjoittelijan tehtävä sopii opiskelijalle, joka kaipaa käytännön kokemusta viestinnän tehtävistä. Sinulla voi olla kokemusta viestintätyöstä yrityksessä, organisaatiossa, viestintätoimistossa tai mediassa, tai työstä yhteiskunnallisissa tehtävissä esimerkiksi eduskunnassa, ministeriössä, järjestössä tai puoluetoimistossa. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin, että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.

Tiimiimme sopii luova, joustava ja hyvällä yleissivistyksellä varustettu osaaja, joka osaa analysoida ympäröivää yhteiskuntaa ja tarttua ongelmiin ennakkoluulottomasti. Olet skarppi viestijä, joka ymmärtää mediaa Hesarista Snapchattiin, tai yhteiskunnallisia asioita syvällisesti tunteva politiikan taituri. Jos sinussa yhdistyy nämä kaksi osaamista, vielä parempi! Lisäksi arvostamme liiketoiminnan ymmärrystä, kiinnostusta yritysten toimintaan ja asiakastyöhön, monipuolista kielitaitoa ja sujuvaa tekstin tuottamista.

Vaihteleva ja määrältään yhdessä sovittavissa oleva tuntityö alkaa sopimuksen mukaan helmikuun aikana ja kestää 4–6 kuukautta. Mahdollisesta jatkosta voidaan sopia erikseen.

Lisätietoja tehtävistä ja Tekiristä antaa johtaja Riikka Kouhi, puh. 040 558 2385, riikka@tekir.fi ja johtaja Patrik Gayer, puh. 040 722 6644, patrik@tekir.fi

Lähetä lyhyt hakemuksesi viimeistään 6.12.2017 osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi toiveesi tuntipalkasta sekä tieto siitä, kuinka monta tuntia viikossa voisit tehdä töitä Tekirin tiimissä. Liitä mukaan CV:si ja linkki mahdolliseen LinkedIn-profiiliisi.

tekir.fi
facebook.com/Tekir.fi
twitter.com/TekirFi

Tekir on vaativan viestinnän konsulttiyritys, joka uskoo vaikuttavan viestinnän syntyvän sekä ennakoimalla että hetkeen heittäytymällä. Vaikuttava viestintä tukee yrityksen liiketoimintaa ja onnistuu puhuttelemaan. Meidän tehtävämme on ratkaista asiakkaidemme viestinnällisiä pulmia ja tuoda mielenrauhaa niin kriisin hetkeen kuin arkeenkin. Tärkein palvelumme on ajattelu.