<< Takaisin

Tekir etsii harjoittelijaa

Tehtävä on jo täytetty, kiitos kaikille hakijoille!

Etsimme harjoittelijaa mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme monipuolisia projekteja. Haemme kollegaa, joka palaa halusta päästä käyttämään analyyttisiä kykyjään ja luovuuttaan asiakkaidemme tavoitteiden edistämiseen.

Toivomme sinun olevan loppuvaiheen opiskelija. Sinulla voi olla kokemusta joko viestintätyöstä yrityksessä, organisaatiossa, viestintätoimistossa tai mediassa, tai työstä yhteiskunnallisissa tehtävissä esimerkiksi eduskunnassa, ministeriössä, järjestössä tai puoluetoimistossa. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.

Tiimiimme sopii luova, joustava ja hyvällä yleissivistyksellä varustettu osaaja, joka osaa analysoida ympäröivää yhteiskuntaa ja tarttua ongelmiin ennakkoluulottomasti. Olet skarppi viestijä, joka ymmärtää mediaa Hesarista Snapchattiin, tai yhteiskunnallisia asioita syvällisesti tunteva politiikan taituri. Jos sinussa yhdistyy nämä kaksi osaamista, vielä parempi! Lisäksi arvostamme liiketoiminnan ymmärrystä, kiinnostusta yritysten toimintaan ja asiakastyöhön, monipuolista kielitaitoa ja sujuvaa tekstin tuottamista.

Vaihteleva ja määrältään yhdessä sovittavissa oleva tuntityö alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa ja kestää 4–6 kuukautta. Mahdollisesta jatkosta voidaan sopia erikseen.

Lisätietoja tehtävistä ja Tekiristä antaa toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi, puh. 044 292 1803, mikko@tekir.fi

Lähetä lyhyt hakemuksesi viimeistään 31.12.2016 osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi toiveesi tuntipalkasta sekä tieto siitä, kuinka monta tuntia viikossa voisit tehdä töitä Tekirin tiimissä. Liitä mukaan CV:si ja linkki mahdolliseen LinkedIn-profiiliisi.

tekir.fi
facebook.com/Tekir.fi
twitter.com/TekirFi

Tekir on vaativan viestinnän konsulttiyritys, joka uskoo vaikuttavan viestinnän syntyvän sekä ennakoimalla että hetkeen heittäytymällä. Vaikuttava viestintä tukee yrityksen liiketoimintaa ja onnistuu puhuttelemaan. Meidän tehtävämme on ratkaista asiakkaidemme viestinnällisiä pulmia ja tuoda mielenrauhaa niin kriisin hetkeen kuin arkeenkin. Tärkein palvelumme on ajattelu.