Antti Peuraniemi, Axel Nurmio, Keimo Hakanpää, Saku Pesonen ja Sonja Siirtola jatkavat Tekirillä uusissa tehtävissä

Toukokuu alkaa paitsi aurinkoisena, myös iloisilla henkilöstöuutisilla. Tekir vahvistaa asiantuntijoidensa joukkoa nimittämällä uusia viestintäkonsultteja ja viestinnän suunnittelijan.

Viisi tekirläistä on aloittanut uusissa tehtävissä kuluneen kevään aikana: Antti Peuraniemi viestinnän suunnittelijana, Keimo Hakanpää vaikuttajaviestinnän konsulttina sekä Sonja Siirtola, Saku Pesonen ja Axel Nurmio viestintäkonsultteina. Neljä heistä on alkujaan aloittanut Tekir-uransa harjoittelijana.

Tekirillä harjoittelijat ovat tärkeä osa työyhteisöämme ja mukana asiakasprojekteissa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Harjoittelijarekrytoinnin tavoitteena on löytää Tekirille parhaat tekijät ja tarjota mahdollisuus kasvuun ja kehittymiseen myös harjoittelujakson päätyttyä. Näin on tänäkin vuonna, kun syksyllä Tekirin harjoittelijana aloittanut Antti Peuraniemi on jatkanut viestinnän suunnittelijana 1.4. alkaen.

Harjoittelijana Antti on työskennellyt monipuolisissa asiakasprojekteissa mm. vaikuttamisen, mediaviestinnän ja strategisen viestinnän saralla. Viestinnän suunnittelijana hän keskittyy erityisesti vaikuttajaviestinnän projekteihin. Ennen Tekiriä Antti on työskennellyt muun muassa yksityisellä sektorilla sekä viimeisimpänä ulkoministeriön kauppapolitiikan yksikössä. Työn lisäksi Antti sekä viimeistelee kauppatieteiden maisteriopintoja taloustieteen pääaineesta että opiskelee politiikan ja viestinnän tutkintoa.

Uusilla konsulteilla monipuolista osaamista

Keimo Hakanpää jatkaa Tekirillä vaikuttajaviestinnän konsultin tehtävässä 1.5. alkaen. Alkujaan Tekirin harjoittelijana aloittanut Keimo on viestinnän suunnittelijana ansainnut kannuksia erityisesti vaikuttajaviestinnän projektien parissa. Vuosia politiikan sisävesillä luovineena hän tuntee politiikan eri toimintasektorit ja järjestökentän läpikotaisin. Keimon Tekiriä edeltävä työhistoria kattaa mm. Kokoomuksen Nuorten Liiton ja ulkoministeriön. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri, erityisosaamisenaan poliittiset järjestelmät.

Viestinnän moniosaaja Sonja Siirtola jatkaa Tekirillä viestintäkonsulttina. Niin ikään harjoittelijana Tekir-uransa aloittanut Sonja on viestinnän suunnittelijana työskennellyt monipuolisesti mm. organisaatioviestinnän, maineenhallinnan ja vaativan viestinnän projekteissa. Sisällöntuotannon ja PR:n ammattilaisena Sonja hallitsee taidokkaasti myös erilaiset media-alustat. Ennen Tekiriä Sonja on työskennellyt mm. oikeusministeriössä sekä Rikosseuraamuslaitoksella. Sonja on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri viestinnän pääaineesta ja opiskellut myös sosiologiaa, sosiaalipsykologiaa sekä kriminologiaa.

Harjoittelijana Tekir-uransa käyntiin polkaissut Saku Pesonen jatkaa hänkin Tekirillä viestintäkonsulttina. Saku on vaativien viestintätilanteiden analyyttinen osaaja ja varautumisen ammattilainen, jolla pysyy langat käsissä monimutkaisissakin projektikokonaisuuksissa. EU-vaikuttamisen asiantuntijana hän on tuonut osaamistaan myös vaikuttajaviestinnän projekteihin. Aiempaa työkokemusta Saku on kerryttänyt monipuolisissa viestinnän tehtävissä ulkoministeriössä sekä EU-edunvalvontatyön parissa Brysselissä Suomen Akatemian ja Business Finlandin toimistolla.  Saku on yhteiskuntatieteiden maisteri valtio-opin pääaineesta ja opiskellut myös EU-opintoja, kansainvälistä politiikkaa ja viestintää.

Tekirin viestintäkonsulttien joukko saa kolmannenkin vahvistuksen, kun pitkän linjan media-ammattilainen Axel Nurmio aloittaa uudessa tehtävässä. Kollegoilleen ja asiakkaillemme analyyttisenä ja idearikkaana viestijänä tutuksi tullut Axel on Tekirillä työskennellyt mediaviestinnän lisäksi mm. vaativan maineenhallinnan, valmentamisen ja vaikuttajaviestinnän projekteissa. Ennen Tekir-uraansa Axel on työskennellyt pitkään toimittajana Ylen ruotsinkielisessä uutistoimituksessa ja tutkivassa toimituksessa. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri Göteborgin yliopistosta, pääaineena tutkiva journalismi.

Lämpimät onnittelut kaikille nimityksistä!

Haluatko tietää lisää tekirläisistä? Voit tutustua viestinnän ammattilaisiimme täällä.