Nobina – Monipuolista yhteistyötä strategisten tavoitteiden eteen

Nobina on Pohjoismaiden suurin joukkoliikenteen ammattilainen. Suomessa Nobina huolehtii siitä, että pääkaupunkiseudun ja pian myös Turun seudun ihmiset pääsevät joka päivä työpaikalleen, kouluun ja aktiviteetteihinsa turvallisesti ja täsmällisesti linja-auton kyydissä.

Tekirin rooli:

 Suunnitteli strategisten teemojen viestintää ja toteutti erityisesti työyhteisöviestinnän kampanjoihin kuva-, video- ja tekstisisältöjä  

 Tuki viestinnällistä varautumista 

 Laati ja fasilitoi kanavastrategian päivitystä 

 Konsultoi markkinointiviestinnän, rekrytointiviestinnän ja sosiaalisen median mainonnan tavoitteisiin ja toimenpiteisiin liittyen

Tekirin idearikas tiimi auttoi kehittämään uusia tapoja viedä strategiaa käytäntöön niin työyhteisön sisällä kuin uusilla markkina-alueillamme.

Jenni Vuorio, Henkilöstö- ja viestintäjohtaja, Nobina Oy

Tekir toimi Nobinan viestintäkumppanina syksystä 2020 alkaen. Yhteistyön tavoitteena oli tukea Nobinan liiketoimintaa erityisesti strategisesti tärkeissä teemoissa, joita ovat laajentaminen Turun seudun linja-autoliikenteeseen, liikenteen sähköistyminen, asiakastyytyväisyys, sekä turvallinen, taloudellinen ja ympäristön kannalta kestävä ajotapa. Yhteistyö piti sisällään muun muassa strategisen viestinnän tukea sekä sisällöntuotantoa kuten videotuotantoa ja graafista suunnittelua. Tekir auttoi Nobinan liiketoimintamittareiden selkeyttämisessä ja visualisoinnissa linja-autonkuljettajille ymmärrettävään muotoonsekä tähän liittyvässä sisällöntuotannon prosessin määrittelyssä. Myös asiakaspalveluasenteen kehittämiseen keskittyvän Hymyn matka -videon käsikirjoitus, kuvaus ja editointi, sekä linja-auton kuljettajien ajotavan kehittämiseen keskittyvän sisäisen Vihreä matka -kampanjan kuljettaja- ja asiantuntijahaastattelut sekä -artikkelit olivat Tekirin vastuulla.

“Tekirin tiimistä oli meille valtavan iso apu. Saimme puolen vuoden aikana 20 tunnin kuukausisopimuksella toisaalta laitettua viestinnän perusasioita kuntoon ja toisaalta luotua paljon uutta. Tekirin asiantuntijat perehtyivät liiketoimintaamme, toimintaympäristöömme ja strategisiin tavoitteisiimme perinpohjaisesti. Idearikas tiimi auttoi kehittämään uusia tapoja viedä strategiaa käytäntöön niin työyhteisön sisällä kuin uusilla markkina-alueillamme”, kertoo Nobinan henkilöstö- ja viestintäjohtaja Jenni Vuorio.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image

Reetta Lahtinen

Viestintäkonsultti
+358 40 054 8764
reetta@tekir.fi