Suomen Kiinteistöliitto – Esiintymis-
valmennukset

Varmuutta ja uusia ideoita esiintymiseen.
Tekir Referenssi: Suomen Kiinteistöliitto

Ennakkotehtävä

Alustus: Miten valmistaudut esiintymiseen?

Yleisön ja kameran edessä tehty esiintymisharjoitus

Rakentava suullinen ja kirjallinen palaute

Valmennus oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut. Valmentajien ote oli ammattimainen ja erittäin kannustava.

Annakaisa Pirilä, Kiinteistöliiton viestintäpäällikkö

Tekir järjesti syksyllä 2020 Suomen Kiinteistöliiton työntekijöille kaksi esiintymisvalmennusta. Kiinteistöliiton työntekijät ovat kokeneita esiintyjiä – erilaisia esiintymistilanteita liiton asiantuntijoille kertyy vuodessa satoja. Liitto halusi kuitenkin tarjota työntekijöilleen tukea ja apua esiintymisten suunnitteluun ja valmisteluun, konkreettiseen esiintymistilanteeseen, yleisön tarpeiden tunnistamiseen ja viestien muotoiluun. Tavoitteena oli, että kaikki työntekijät saavat lisää itsevarmuutta ja uusia ideoita esiintymiseensä.

Valmennus alkoi Tekirin asiantuntijoiden alustuksella, jossa käsiteltiin hyvän esityksen perusteita, esitysmateriaalin käyttöä ja esiintymisjännitystä. Alustuksen jälkeen jokainen osallistuja piti itse valitsemastaan aiheesta lyhyen esityksen. Tekirin tiimi antoi osallistujille palautetta heti harjoituksen jälkeen. Henkilökohtainen palaute omista vahvuuksista ja kehityskohteista lähetettiin osallistujille sähköpostitse valmennuksen jälkeen.

”Valmennus oli kokonaisuudessaan hyvin onnistunut. Valmentajien ote oli ammattimainen ja erittäin kannustava, jolloin uusienkin työntekijöiden oli turvallista esiintyä toisten edessä. Kahdesta eri valmennuksesta koostunut kokonaisuus yhteydenpitoineen ja etukäteissuunnitteluineen hoitui jämptisti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti”, sanoo Kiinteistöliiton viestintäpäällikkö Annakaisa Mänttäri.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Riikka Kouhi

Toimitusjohtaja
+358 40 558 2385
riikka@tekir.fi