Veripalvelu: Valmennus

Lääkärijargonista selkeisiin ja kuvaileviin viesteihin.

Asiantuntijoiden valmennus

 Tieteen popularisointi

Mediaympäristön avaaminen

Simuloitu haastattelutilanne

Hyvän haastattelun käytännöt

Lääketieteen teemoja on usein aika vaikea esittää helppotajuisesti. Harjoittelu avaa solmuja. Tekiriläiset perehtyvät huolella aiheisiimme ja selvästikin ymmärtävät lääketieteen ja tieteellisen tutkimuksen viestintähaasteita.

Willy Toiviainen Viestintä- ja henkilöstöjohtaja

Tekir on valmentanut SPR Veripalvelun asiantuntijoita kohtaamaan mediaa ja muotoilemaan vaikeitakin tiedeaiheita ymmärrettäviksi viesteiksi. Jokaiselle valmennetulle asiantuntijalle on järjestetty räätälöity kameraharjoitus.

Mediavalmennuksissa on käyty läpi Veripalvelun mediaympäristöä, tiedeaiheiden uutisoinnin erityispiirteitä sekä hyviä käytänteitä ja ohjeita toimittajan kohtaamiseen ja haastattelun antamiseen. Päivän mittaisessa valmennuksessa on hyvin ehtinyt harjoitella myös käytäntöä – kaikki valmennettavat ovat saaneet antaa kaksi harjoitushaastattelua. Simuloidut haastattelutilanteet on katsottu yhdessä nauhalta, ja Tekirin valmennustiimi on antanut suorituksesta rakentavan palautteen.

Mediavalmennusten avulla Veripalvelu on saanut vahvistettua asiantuntijoidensa viestintävalmiuksia ja lisättyä heidän ymmärrystään mediasta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Riikka Kouhi

Toimitusjohtaja
+358 40 558 2385
riikka@tekir.fi