Loimun tulevaisuus

Tekir fasilitoi Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry:n strategiaprojektin.

   Strategia

  Viestintäsuunnitelma

  Visio ja missio

Tekirin kanssa työskentely oli ammattimaista, täsmällistä ja tuloksellista. Tekirin tiimi vei kanssamme projektia eteenpäin sovittujen aikataulujen ja nuottien mukaisesti. Ammattitaitoisilla fasilitoinneilla ja yhteenvedoilla Tekir auttoi meitä tuloksekkaassa strategiatyöskentelyssä.

Mikko Salo, toiminnanjohtaja

Vasta vuoden toiminut Loimu kaipasi toiminnalleen selvää suuntaa strategian muodossa. Prosessista toivottiin osallistavaa ja avointa, jotta moninainen jäsenkenttä tuntisi strategian omakseen.

Loimu oli oivaltanut jo työskentelyn alkuvaiheessa strategian olevan vahvasti myös viestinnällinen projekti. Siksi Tekir rakensi Loimulle myös viestintäsuunnitelman strategiaprojektin tueksi.

Projekti eteni kolmen strategiaworkshopin ja yhden arvotyöpajan kautta kohti lopullista strategiaa. Matkan varrella valintoja ja suuntia käytiin läpi niin jäsenjärjestöjen puheenjohtajien kuin valtuuston kanssa.

– Tekirin kanssa työskentely oli ammattimaista, täsmällistä ja tuloksellista. Tekirin tiimi vei kanssamme projektia eteenpäin sovittujen aikataulujen ja nuottien mukaisesti. Ammattitaitoisilla fasilitoinneilla ja yhteenvedoilla he auttoivat meitä tuloksekkaassa strategiatyöskentelyssä. Heidän avullaan saimme erinomaiset eväät saattaa projektimme loppuun, Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo kertoo.

Projektin lopputulemana Loimu sai laajan toimintaympäristö- ja kilpailija-analyysin sekä SWOT-analyysin omasta toiminnastaan. Lisäksi jatkotyöstöä varten Tekir muotoili Loimulle luonnokset arvoista, visiosta, missiosta sekä tulevan strategiakauden painopisteistä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme