AGA: Satavuotinen osaaminen esille

Agan osaamista tunnetuksi.

 Viestien kirkastaminen

 Mediavalmennus

Videotuotanto

Mediasuhteiden rakentaminen

Monipuolinen sisällöntuotanto

Tekir on auttanut meitä nostamaan vahvuuksiamme ja investointejamme Suomeen esille oikeilla sanoilla – niin, että tekemisemme ei jää ilman huomiota. AGAn uutiset näkyvät nyt entistä useammin myös mediassa.

Milla Huovila, Marketing Communications Manager

Tekir toimii AGAn eli Oy AGA Ab:n yritysviestinnän kumppanina monella eri osa-alueella. Yhteistyö alkoi yrityksen pääviestien kirkastamisesta ja avainhenkilöiden mediavalmennuksesta. Tekeminen on jatkunut eri investointeihin liittyvän mediaviestinnän muodossa – sekä AGAn historiaa esittelevien verkkosisältöjen ja somekanavien sisällöntuotannossa. Tekir on toiminut myös AGAn videotuotantokumppanina.

Teollisuuskaasuja, niihin liittyviä järjestelmiä ja palveluja valmistava AGA on osa saksalaista Linde-konsernia. AGAn ja Linden positiiviset ja vastuulliset teot, kuten investoinnit Suomeen, eivät ole aina saaneet ansaitsemaansa mediahuomiota. Tekir sai tilaisuuden auttaa kertomaan AGAn hyviä uutisia maailmalle.

Vuonna 2016 alkaneen yhteistyön aikana Tekir on rakentanut AGAn kanssa mediasuhteita esimerkiksi kolmen suuren tuotantolaitoksen avajaisiin ja uudelleenavajaisiin liittyen. Tekir on tuottanut myös yritysvideon, jossa esiteltiin AGAn tuottamaa syväjäädytysjärjestelmää.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Riikka Kouhi

Toimitusjohtaja
+358 40 558 2385 riikka@tekir.fi