Uusia konsultteja ja kolme viestinnän suunnittelijaa Tekiriin

Kevät jatkuu iloisilla henkilöstöuutisilla, kun Tekir vahvistaa asiantuntijoidensa joukkoa nimittämällä uusia viestintäkonsultteja ja viestinnän suunnittelijoita huhtikuun alusta alkaen.  

Yhteiskunnallisen vaikuttamisen ammattilainen, filosofian maisteri Mari Kröger on nimitetty vaikuttajaviestinnän konsultiksi. Koulutuspolitiikka, osaamisen kehittäminen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kampanjat ovat Marin erityisosaamista. Aiemmin Mari on työskennellyt Tekirillä vaikuttajaviestinnän suunnittelijana ja ennen Tekiriä muun muassa kansanedustajan avustajana, eduskuntaryhmän poliittisena sihteerinä ja asiantuntijatehtävissä useissa järjestöissä. 
 
Toimittajataustainen Fredrik Palmén jatkaa Tekirillä viestintäkonsulttina erityisesti mediaviestinnän, mediavalmennusten ja maineenhallinnan projektien parissa. Fredrikillä on vuosien kokemus toimittajan työstä ja hän tuntee erityisesti uutismediat ja niiden toimintatavat hyvin. Koulutukseltaan Fredrik on valtiotieteiden maisteri, pääaineenaan journalistiikka ja viestintä.  
 
Tekirillä viestinnän harjoittelijat ovat ensimmäisestä päivästä saakka täysipainoisesti mukana asiakasprojekteissa ja vastuutehtävissä. Tavoitteena on antaa mahdollisuus kasvaa viestijänä ja löytää mahdollisuudet yhteistyön jatkamiseen harjoittelun jälkeenkin. Useampi Tekirin nykyisistä asiantuntijoista onkin aikanaan aloittanut harjoittelijana. Periaate saa jatkoa, kun syksyllä harjoittelijoina aloittaneet jatkavat Tekirillä viestinnän suunnittelijoina.   
 
Organisaatioviestinnän moniosaajalla Sonja Siirtolalla on laaja-alaista kokemusta erityisesti julkishallinnon viestinnästä. Hänen erityisosaamistaan ovat sisällöntuotanto ja suunnittelu sekä mediaviestintä. Sonja on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta, pääaineenaan viestintä.  
 
Keimo Hakanpää on toiminut vuosia politiikan parissa ja jatkaa Tekirillä viestinnän suunnittelijana erityisesti vaikuttajaviestinnän palveluvalikoiman parissa. Keimo tuntee politiikan eri toimintasektorit sekä järjestökentän. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri, erityisosaamisenaan poliittiset järjestelmät.  
 
Yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja viestinnän asiantuntija Ämiir Naboulsi keskittyy viestinnän suunnittelijana erityisesti strategisen viestinnän sekä vaikuttaja- ja mediaviestinnän projekteihin. Ennen Tekiriä Ämiir on työskennellyt muun muassa ulkopolitiikan ja valtiohallinnon parissa. Ämiir on yhteiskuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta, pääaineenaan valtio-oppi. 
 
Lämpimät onnittelut kaikille nimityksistä! 
 
 
Tuomme asiakkaillemme mielenrauhaa yli 35 viestinnän ammattilaisen voimin. Voit tutustua Tekiriin ja eri asiantuntijoihimme täällä.