Linde: Viestinnän kokonaisvaltainen kumppanuus

Tekir on toiminut vuodesta 2017 Linden (entinen AGA) kokonaisvaltaisena viestinnän kumppanina auttaen yritystä muun muassa strategisessa mediaviestinnässä, kriisiviestinnässä, varautumisessa ja maineenhallinnassa. Tekir on sparrannut ja valmentanut Linden ylintä johtoa ja asiantuntijoita myös akuuteissa vaativan viestinnän tilanteissa.

Tekirin rooli:

Mediasuunnitelma

Mediaoperaatiot

Mediavalmennus ja vaativat tilanteet

Maineriskikartoitus ja kriisisimulaatio

Linde on maailman johtava teollisuuskaasu- ja teknologiayritys. Linde palvelee monen eri teollisuudenalan asiakkaitansa toimittamalla korkealaatuisia tuoteratkaisuja, teknologioita ja palveluja, jotka auttavat ylläpitämään ja suojelemaan planeettaamme.

Yhtiön maineen ja tunnettuuden rakentaminen on korostunut erityisesti sen jälkeen, kun tunnettu pohjoismainen brändi AGA vaihtui Lindeksi​.

Yhteistyömme aikana olemme luoneet Lindelle ja lindeläisille paremmat valmiudet toimia viestinnällisesti vaativissa tilanteissa ja kehittäneet kokonaisvaltaista mediatyöskentelyä. Tekir tuki Lindeä strategisen mediaviestinnän toteuttamisessa ja varautumaan vaativiin tilanteisiin. Tekir on toiminut kumppanina myös akuuteissa kriisitilanteissa. ​Lisäksi valmensimme ja sparrasimme Linden asiantuntijoita median kanssa käytävään keskusteluun

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Ville Perttula

Viestintäkonsultti
+358 50 523 6494
ville.p@tekir.fi

initial image
Riikka Kouhi

Toimitusjohtaja
+358 40 558 2385
riikka@tekir.fi

initial image
Ämiir Naboulsi

Viestintäkonsultti
+358 50 309 5542
amiir@tekir.fi