– Te

Tärkeää pullapostia: Roosa pulla -kampanjan yhteistyö

Tekir suunnitteli ja toteutti Lantmännen Unibaken Roosa pulla -kampanjan PR-viestintää medialle ja somevaikuttajille. 

Tekirin rooli:

PR-toimenpiteiden suunnittelu 

 Kyselytutkimuksen suunnittelu ja toteutus yhteistyössä SynoIntin kanssa

 Tiedote ja juttuvinkit medialle

 Näytejakelujen ideointi ja toteutus yhteistyössä Crunch Brunchin kanssa 

 Näytejakelun kirjeen suunnittelu ja taitto

 Taustatietona tarjottavien kampanjan ja tutkimustulosten yhteenvedot 

Saimme hyvän näkyvyyden pullatutkimuksellemme mediassa Tekirin verkostojen ja ahkeran työn myötä!

Kaisa Kivistö, Markkinointipäällikkö, Food Service Lantmännen Unibake

Pakasteleipomotuotteiden ammattilaisen Lantmännen Unibaken vuoden 2021 Roosa pulla -kampanja tarjosi hyvän syyn herkutella ja samalla tukea suomalaista syöpätutkimusta Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen kautta. Lantmännen Unibake osallistui Roosa pullallaan keräykseen jo seitsemättä kertaa.  

Tekir suunnitteli ja toteutti kampanjan PR-viestintää. Tavoitteena oli lisätä tietoisuutta sekä kampanjasta että Lantmännen Unibakesta niin median kuin somevaikuttajien keskuudessa. Kampanjan tueksi toteutettiin kyselytutkimus Suomen pullakulttuurista. Tutkimuksen tulokset jaeltiin kampanjan yhteydessä. Viestinnässä hyödynnettiin Roosa pulla -kampanjan visuaalista ilmettä sekä pääviestejä kuten ”Hyvä syy herkutella”.  

Kampanja huipentui kansalliseen korvapuustipäivään 4.10., jolloin Lantmännen Unibake toimitti suomalaisiin radiotoimituksiin ja somevaikuttajille Crunch Brunchin räätälöimän herkullisen pullatoimituksen. 

“Tekir oli osaava kumppani Roosa pulla -kampanjan viestinnän suunnitteluun. Tämä oli meille seitsemäs vuosi kampanjan kanssa ja saimme kehitettyä viestintään uutta kulmaa ja pidettyä kiinni toimivista elementeistä aiemmilta vuosilta. Yhteistyö Tekirin kanssa oli tehokasta ja sujuvaa. Tiimi piti hyvin langat käsissään niin kokonaiskuvan kuin yksityiskohtien kanssa. Saimme hyvän näkyvyyden pullatutkimuksellemme mediassa Tekirin verkostojen ja ahkeran työn myötä!” kertoo Lantmännen Unibaken markkinointipäällikkö Kaisa Kivistö.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Reetta Lahtinen

Viestintäkonsultti
+358 40 054 8764
reetta@tekir.fi