Viestinnästä kasvun katalysaattori

Viimeisen vuoden aikana olemme Tekirissä auttaneet useita suomalaisia yrityksiä vahvistamaan työyhteisöjen viestintää kehittämällä johtamisviestintää ja sisäisen viestinnän toimintatapoja. Olemme tukeneet toimitusjohtajia ja johtoryhmiä strategisissa muutoksissa ja selvittäneet vuoden 2023 suomalaisten toimitusjohtajien näkemyksiä johtamisen tärkeimmistä kysymyksistä. 

Asiakkaamme totesivat yksikantaan: viestintä on johtamisen voimansiirto. Viimeisen kuluneen vuoden aikana olemme olleet asiakkaidemme kumppanina seuraavanlaisissa hankkeissa. Tutustu ja ota yhteyttä! 

Muutosviestintä: Johtamisen suola 

Muutos voi olla haastavaa johtaa ja ymmärtää, mutta se on yrityksiä eteenpäin työntävä voima ja johtamisen suola. Olemme tukeneet asiakkaitamme niin strategisten viestien muotoilussa, muutosten suunnittelussa ja viestimisessä sekä ulkoistettuna viestinnän tukena. Autamme työntekijöitäsi omaksumaan muutoksen ja edistämään yrityksen kasvua. Olemme tukenasi myös rakenteellisissa muutoksissa, kuten yritysjärjestelyt ja muutosneuvotteluja vaativat henkilöstövähennykset. 

Sisäinen viestintä: Rakenna siltoja, älä siiloja 

Menestyvän organisaation avain on avoin ja tehokas viestintä sen jäsenten kesken. Sisäisen viestinnän palvelumme keskittyvät yhteistyön edistämiseen ja tuottavuutta haittaavien siilojen murtamiseen. Olemme auttaneet asiakkaitamme kehittämään sisäisen viestinnän kanavia, laatimaan strategisen viestinnän suunnitelmia. Hyvä sisäinen viestintä kehittää yhtenäisyyden kulttuuria, työntekijäkokemusta ja työnantajamielikuvaa. 

Johtamisviestintä: Avaa vaikutusvallan voima 

Hyvät johtajat eivät synny itsestään, eikä hyväksi johtajaksi tulla ilman vahvoja viestintätaitoja. Valmennamme Tekirissä paljon. Luonamme käy useita suomalaisia johtajia kukin omilla kehittymistavoitteillaan.  Autamme sinua ja johtoryhmääsi hiomaan viestintä- ja tarinankerrontataitojanne, joiden avulla rakennetaan luottamusta, inspiroidaan tiimejä ja luodaan positiivista organisaatioonne. 

Strategiaviestintä: Piirrä tie menestykseen 

Hyvän strategian omistaminen on vain puolet taistelusta; sen tehokas viestiminen on toinen puoli. Strategiaviestintäpalvelumme varmistavat, että visiosi ja tavoitteesi ymmärretään ja omaksutaan koko organisaatiossa. Olemme auttaneet asiakkaitamme luomaan selvät viestit ja löytämään keinot jalkauttavat ne. 

 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Antti Miettinen
Johtava konsultti, johtamis- ja muutosviestintä

Ilari Leskelä
Johtava konsultti, strategiapalvelut