Uusia nimityksiä Tekirissä

Tekirissä on tehty kolme sisäistä nimitystä uusiin tehtäviin. HTM Ville Kormilainen on nimitetty 1.1.2018 alkaen Kuhina-yksikön johtajaksi. KTM Tuukka Hetemäki on puolestaan nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi (kriisit ja varautuminen) ja KTM Kristiina Kurkilahti johtavaksi konsultiksi (transaktiot) 15.2.2018 alkaen.

Ville Kormilainen vastaa Tekirissä Kuhina-yksikön toiminnasta ja kehittämisestä. Kuhina keskittyy muun muassa sosiaaliseen mediaan, sisältömarkkinointiin ja vaikuttajamarkkinointiin.

”Kuhina on toiminut reilun vuoden ajan ja vastaanotto asiakkaiden parissa on ollut erinomainen. Kuhina on ratkaissut asiakkaidemme ongelmia luovan suunnittelun, sosiaalisen median kampanjoiden ja koulutusten keinoin. Villen nimityksen tarkoitus on entisestään vauhdittaa Kuhinan kovaa kasvua”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi.

Tuukka Hetemäki tulee jatkossa vastaamaan Tekirin kriiseihin ja varautumiseen liittyvien palveluiden kehittämisestä. Kristiina Kurkilahden vastuulle puolestaan tulevat Tekirin talous- ja sijoittajaviestinnän palveluista erityisesti yritys- ja pääomamarkkinajärjestelyihin liittyvät palvelut.

”Kristiina ja Tuukka ovat molemmat pitkän linjan tekirläisiä. Tuukka on työskennellyt perinteisen vahvuusalueemme kriisien ja varautumisen parissa ja on niissä palveluissa yksi parhaita asiantuntijoitamme. Haluamme panostaa näiden palveluiden jatkuvaan kehittämiseen, ja siihen tehtävään Tuukka on luonteva valinta.”

”Olemme viime vuosina olleet aktiivisesti mukana muun muassa pörssilistautumisissa, osakeanneissa ja erilasissa yritysjärjestelyissä. Tekirin osaaminen ja näkemys sopivat näihin palveluihin erinomaisesti ja Kristiina on ollut iso osa tämän näkemyksen kerryttämistä. Tämän nimityksen myötä pyrimme tuomaan kertyneen osaamisen asiakkaidemme käyttöön entistä vahvemmin”, Hämeenniemi sanoo.