Rekry: viestinnän harjoittelija

Oletko sinä Tekirin uusi viestinnän harjoittelija?

Etsimme viestinnästä, yritysten toiminnasta ja yhteiskunnasta laaja-alaisesti kiinnostunutta viestinnän harjoittelijaa. Lupaamme sinulle huikean työyhteisön, jonka kanssa pääset ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia viestintäprojekteja asiakkaillemme.

Tekir on täyden palvelun viestintätoimisto. Työmme perustuu asiakkaidemme liiketoimintaympäristön ja yhteiskunnallisen keskustelun ymmärrykseen. Monipuolisissa viestinnän projekteissa autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Juuremme ovat kriisiviestinnässä, joten olemme tottuneet tekemään viestintää haastavissakin tilanteissa.

Viestinnän harjoittelijat ovat meillä tärkeä osa työyhteisöämme. Haluamme, että pääset tuomaan omaa osaamistasi esiin, mutta tarjoamme myös oivan mahdollisuuden uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen.

Ja kyllä. Oikeasta työstä maksetaan oikeaa palkkaa, eli harjoittelumme on palkallinen.

Millaista harjoittelijaa etsimme?

Opintosuunnallasi ei ole niinkään merkitystä, mutta toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa ja hankkinut jo kokemusta ja näkemystä viestinnästä harjoittelun, töiden tai vapaaehtoistöiden kautta. Yhdistäviä tekijöitä entisillä harjoittelijoillamme on ollut halu oppia uutta, uskallus tarttua toimeen ja kyky myös itsenäiseen työskentelyyn.

Tiimiimme sopii joustava ja ratkaisukeskeinen osaaja, jolla on hyvä yleissivistys. Seuraat aktiivisesti mediaa ja ilmiöitä ympärilläsi etkä pelkää kertoa mielipiteitäsi. Arvostamme liiketoiminnan ymmärtämistä ja kiinnostusta yritysten toimintaan ja asiakastyöhön. Monipuolinen kielitaito ja sujuva sisältöjen tuottaminen ovat plussaa. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Hae tehtävää viimeistään 7.8.

Monipuolinen ja tuntimäärältään sovittavissa oleva työ alkaa syyskuun alussa. Harjoittelun kesto on tyypillisesti 4–8 kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa toimitusjohtaja Riikka Kouhi 4.7. klo 11-12 ja numerosta 040 558 2385 ja johtaja Kalle Seire 6.8. klo 14-15 numerosta 040 505 5619. 

Kerro, mitä osaamista toisit tiimiimme ja millaisen työkaverin me sinusta saisimme. Täytä hakemus täällä, viimeistään keskiviikkona 7.8. Liitä mukaan CV:si ja linkki mahdolliseen LinkedIn-profiiliisi.