Miten säilyttää ja rakentaa työnantajamielikuvaa koronakriisissä?

Koronakriisi loppuu jossain vaiheessa, ja jo nyt rajoituksia on alettu höllentää. Pian monilla toimialoilla on taas pulaa hyvistä työntekijöistä, ja tällöin työnantajamielikuvalla on suuri painoarvo.

Se, miten poikkeusaikoina on toimittu, tullaan muistamaan pitkään, muistuttavat Tekirin johtavat konsultit Jenni Vuorio ja Sini Harkki.

Erilaiset sidosryhmät ovat jo pitkään edellyttäneet yrityksiltä vastuullista toimintaa. Nykyään myös työntekijät edellyttävät työnantajaltaan vastuullisuutta ja se, että oma työ voidaan kokea merkityksellisenä, on tärkeä asia työhyvinvoinnin kannalta. Poikkeusolojen aikana vastuullisuuden osa-alueista korostuu erityisesti sosiaalinen vastuu. Kriisin keskellä tarvitaan nopeita toimia, mutta se, miten yritykset nyt toteuttavat sosiaalista vastuutaan, muistetaan pitkään.

Katso videolta Sinin ja Jennin vinkit siitä, miten huolehtia, että parhaat ihmiset haluavat työskennellä yrityksessänne myös poikkeustilanteen jälkeen.

Me autamme organisaatiota tekemään käänteentekeviä oivalluksia niin koronakriisin aikana kuin suuntaamalla katseet ja ajatukset tulevaisuuteen. Autamme löytämään selkeyttä tavoitteisiin ja niistä viestimiseen.

Tutustu työyhteisöviestinnän ja vastuullisuuden asiantuntijoihimme ja palveluihimme. Olethan yhteydessä, jos voimme olla avuksi.