Julkistamistilaisuus: Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin

Aikaisemmin Tekirissä johtavana asiantuntijana työskennellyt Nobina Oy:n henkilöstö- ja viestintäjohtaja Jenni Vuorio sekä Kelan viestintäjohtaja Pipsa Lotta Marjamäki kirjoittavat uudessa kirjassaan viestinnän strategisesta johtamisesta. Kirjan julkistamistilaisuus toteutettiin yhteistyössä Tekirin kanssa.

Kirja tarjoaa konkreettisia ohjeita ja vinkkejä viestinnän johtamiseen koko organisaation päämäärien ajamiseksi. Kirjan kirjoittajat painottavat, ettei viestinnän tulisi olla muusta organisaatiosta irrallinen osa-alue, vaan vahvasti mukana kaikessa toiminnassa. Operatiivisen viestinnän ja yksittäisten viestintätoimenpiteiden takana on oltava hyvä strategia, johon ylin johto on sitoutunut.

Tilaisuuden juonsi Tekirin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa. Kirjan kirjoittajien ja Saukkomaan lisäksi puhujina kuultiin hallitusammattilainen Anne Korkiakoskea, OP Ryhmän entistä pääjohtajaa, vuorineuvos Reijo Karhista sekä Gofore Oyj:n markkinointi- ja viestintäjohtajaa Petra Sievistä. Kaikkia kolmea on myös haastateltu kirjaa varten.

Tilaisuus alkaa tallenteen kohdasta 39:16.