Kasvokuvassa hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa
Harri Saukkomaa

Hallituksen puheenjohtaja
+358 40 589 2228
harri@tekir.fi

HARRI SAUKKOMAA ON MAINEENHALLINNAN JA VAATIVAN VIESTINNÄN JOHTAVA ASIANTUNTIJA SUOMESSA.

Harrilla on yli 40 vuoden kokemus mediasta, yhteiskunnallisesta keskustelusta ja liiketoiminnasta. Hän on kokenut johtoryhmien ja hallitusten viestintävalmentaja ja –sparraaja sekä yksi Suomen tunnetuimmista kriisiviestinnän asiantuntijoista.  

Harrilla on syvällistä osaamista ja näkemystä viestinnästä, maineenhallinnasta, median liiketoiminnasta ja journalismista. 

Harri on myös aktiivinen tietokirjailija, joka on julkaissut muun muassa teokset Mahdoton menestys – Kasvun paikkana Nokia (2013) ja Omistajan tahto (2023). Lisäksi Harri toimii Visiting Fellow:na Jyväskylän yliopistossa sekä asiantuntijajäsenenä Georgian Yliopiston Crisis Communication Think Tankissa.  

Ennen Tekirin perustamista Harri on tehnyt palkitun toimittajauran, perustanut kolme tv-tuotantoyhtiötä ja toiminut myös muun muassa Saunalahden sisältöjohtajana ja Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n (nykyisin Otavamedia Oy) sisältöjohtajana ja varatoimitusjohtajana. Nykyisin hän kuuluu Tekirin lisäksi kolmen ulkopuolisen yrityksen hallitukseen.