Ämiir Naboulsi viestintäkonsultiksi

Vuosi alkaa iloisilla henkilöstöuutisilla, kun Tekir vahvistaa konsulttien joukkoaan nimittämällä Ämiir Naboulsin viestintäkonsultiksi 1.1. alkaen.

Strategisen viestinnän ja yhteiskunnallisten ilmiöiden asiantuntija, Ämiir Naboulsi jatkaa uraansa Tekirillä viestintäkonsulttina. Ämiir työskentelee laajasti vaikuttajaviestinnän, mediaviestinnän ja varautumisen projektien parissa ja on keskittynyt muun muassa julkiseen sektoriin liittyviin teemoihin, kuten sosiaali- ja terveydenhuoltoon, teknologiaan ja energia-alaan.

Monien Tekirin konsulttien tavoin Ämiir on aloittanut harjoittelijana syksyllä 2021 ja on harjoittelujakson jälkeen työskennellyt Tekirillä viestinnän suunnittelijana. Ennen Tekiriä Ämiir on työskennellyt muun muassa ulkoministeriössä ja Valtiontalouden tarkastusvirastossa. Koulutukseltaan Ämiir on yhteiskuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta, pääaineenaan valtio-oppi.
 
Tuomme asiakkaillemme mielenrauhaa yli 35 viestinnän ammattilaisen voimin. Voit tutustua Tekiriin ja eri asiantuntijoihimme täällä