Vuoden viimeinen politiikan kvartaali käynnistyy

Puiden lehdet hehkuvat jo ruskan värejä, ja Politiikkaluotain listaa loppuvuoden vaikuttamisen paikat! Seuraava, marraskuussa ilmestyvä, Politiikkaluotain yltää jo vuoden 2019 puolelle. 

Lokakuussa kilpajuoksu kohti ensi kevään vaaleja kiihtyy entisestään: useat järjestöt alkavat julkaista eduskuntavaalitavoitteitaan. Katseet kääntyvät myös kohti Euroopan Unionia, jossa haetaan viime metreillä kiivaasti ratkaisua Brexit-sopimukseen.  

Myös kotimaan politiikassa haetaan viime hetken ratkaisuja: valiokuntatyönä päivitetty sote-lakiehdotus on saatava eduskunnan käsittelyyn marraskuun aikana. Puolueita kiinnostaa loka-marraskuun vaihteessa valmistuva Puoluebarometri sekä lähestyvien puoluevaltuustojen keskustelut. 

Lataa Politiikkaluotain loppuvuodelle täältä!

Uutta: Politiikkaluotaimessa on nyt uusi turkoosi Vaalit-väri, jonka avulla pystyt helposti seuraamaan valtiollisiin vaaleihin liittyviä tapahtumia ja teemoja! Värin alta löydät niin pian lähestyvät seurakuntavaalit, ensi kevään eduskunta- ja eurovaalit, sekä suunnitellut maakuntavaalit.

Jäikö tapahtumasi kalenterista? Ota yhteyttä!