Ville Perttula ja Sofia Schleutker Tekiriin

Tekir vahvistaa tiimiään uusilla osaajilla. Ville Perttula on aloittanut lokakuussa viestintäkonsulttina mediaviestinnän parissa, ja Sofia Schleutker täydentää Tekirin tiimiä graafisena suunnittelijana.  

Ville on media-alan ammattilainen, jolla on monipuolisen taustan toimittajana sekä tuottajana. Aikaisemmin Ville on työskennellyt podcast-tuottajana sekä toimittajana muun muassa Alma Talentin talouslehdissä. Koulutukseltaan Ville on filosofian maisteri pääaineenaan digitaalinen media.  

Ville tuntee hyvin suomalaisen mediakentän, ja häntä kiinnostavat erityisesti yhteiskunnan ja talouden tapahtumat.  

”Parin viikon kokemuksella totean, että Tekir on pullollaan osaavia ja teräviä kollegoita. Olen jo nyt oppinut paljon uutta viestintäalasta ja yhteiskunnasta. Koska olen työskennellyt media-alalla, erityisesti toimittajana, pystyn auttamaan Tekirin asiakkaita mediakentän tiheikössä luovimisessa.” 

Sofia on graafisen suunnittelun ja visuaalisen viestinnän moniosaaja. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu erityisesti visuaalisen kielen löytäminen brändisuunnittelussa, markkinoinnissa ja visuaalisessa viestinnässä.  

Aikaisemmin Sofia on työskennellyt graafisena suunnittelijana pankki- ja vakuutusalalla sekä freelancerina. Sofia on koulutukseltaan taiteiden maisteri pääaineenaan visuaalisen viestinnän muotoilu.  

“Tekirin tiimi on osoittautunut juuri niin asiantuntevaksi ja mahtavaksi kuin olin kuvitellut, joten odotan innolla, että pääsen tukemaan tiimiä visuaalisella osaamisellani. Minulle on tärkeää löytää sopiva visuaalinen kieli jokaiselle projektille, eli todella miettiä, mitä materiaalit visuaalisesti viestivät. Kaikki on kiinni yksityiskohdissa.” 

Lämpimästi tervetuloa Tekiriin, Ville ja Sofia!