Tubecon valitsi jälleen Tekir Kuhinan

Pohjoismaiden suurin videoyhteisön livetapahtuma Tubecon ja Tekir Kuhina ovat käynnistäneet viestintäyhteistyön. Jo kolmatta vuotta peräkkäin solmittuun kumppanuuteen sisältyy Tubecon-yhteisötapahtuman ja sitä edeltävän Tubecon Industry Day -ammattilaistapahtuman viestinnän vahvistaminen.

– Takana on jo useamman vuoden onnistunut yhteistyö, jota laajensimme tänä vuonna perinteisen median toimenpiteiden lisäksi myös muun muassa sometekemiseen. Kuhinalla on vahva ymmärrys vaikuttajamaailmasta ja mediaympäristöstä, mikä mahdollistaa meille kokonaisvaltaisen kumppanuuden, toteaa Suomen Tubettajat ry:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Koski.

Viestintäyhteistyön lisäksi Tekir Kuhina auttaa jälleen tänäkin vuonna yrityspäättäjiä tutustumaan vaikuttajamarkkinoinnin maailmaan.

– Olemme iloisia, että Tubecon valitsi meidät kumppanikseen tälläkin kertaa, sillä yhteistyö mahdollistaa meille alan seuraamisen paraatipaikalta. On hienoa, että meillä on Tubeconin kanssa yhteinen intohimo, sanoo Tekir Kuhinan johtaja Ville Kormilainen.

Suomen kuudes Tubecon järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 16.–17. elokuuta. Viime vuonna järjestettyyn tapahtumaan osallistui 17 000 kävijää.