Tiina-Marjo Nousiainen Tekiriin

Tekir panostaa entistä vahvemmin talous- ja sijoittajaviestinnän palveluihin.

Tekir on nimittänyt talous- ja sijoittajaviestinnästä vastaavaksi johtajaksi Tiina-Marjo Nousiaisen alkaen 22.5.2017. Nousiaisella on takanaan kahdenkymmenen vuoden ura sijoittajaviestinnän konsultoinnissa. Viimeksi hän työskenteli Zeeland Familyssä sijoittajaviestinnän palveluista vastaavana johtajana.

Tekir on tunnettu organisaatioiden vaativien muutostilanteiden osaajana. Talous- ja sijoittajaviestinnän kentällä muutos voi tarkoittaa esimerkiksi listautumista pörssiin, osakeannin tai rahoituskierroksen järjestämistä, yritysjärjestelyä tai halua viestiä yrityksen omasta toiminnasta ja strategiasta sijoittajille paremmin.

”Osana uutta strategiaamme haluamme olla asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempi kumppani. Olemme aiemmin olleet mukana mm. pörssilistautumisissa, osakeanneissa sekä merkittävissä yritysjärjestelyissä. Tulevaisuudessa haluamme auttaa asiakkaitamme enemmän myös jatkuvassa sijoittajaviestinnässä, joten Tiina-Marjon rekrytointi sopii strategiaamme erinomaisesti. Yhdistämällä hänen pitkä kokemuksensa sijoittajaviestinnän kentältä Tekiriin tuoreeseen ja raikkaaseen näkökulmaan pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erinomaisen yhdistelmän osaamista ja näkemystä”, toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi.

”Tekirin vahva maine liikkeenjohdon viestintäkumppanina on loistava lähtökohta talous- ja sijoittajaviestinnän palveluiden kehittämiselle. Liiketoiminnan ymmärtäminen on ehdoton edellytys sijoittajien kanssa viestiessä. Markkinat tarjoavat myös monia kasvumahdollisuuksia yritysvastuun noustessa yhä tärkeämmäksi näkökulmaksi. Näistä asetelmista on hienoa lähteä kehittämään Tekirin tarjontaa talous- ja sijoittajaviestinnän palveluissa”, Tiina-Marjo Nousiainen kommentoi.

Lisätietoja:
Tiina-Marjo Nousiainen
johtaja, talous- ja sijoittajaviestintä
puh. 040 764 7873