Tiia Tikkanen viestintäkonsultiksi Tekiriin

Tekirin syksy alkaa iloisilla henkilöstöuutisilla, kun Tiia Tikkanen on aloittanut 14.8.2023 viestintäkonsulttina Tekirissä. Tiia on erityisesti talous- ja sijoittajaviestinnän monipuolinen osaaja ja tuo vahvistusta Tekirin sijoittajaviestinnän palveluihin. Tiialla on vahva ymmärrys osakemarkkinoiden toiminnasta ja häntä kiinnostaa etenkin listautumisiin ja yrityskauppoihin liittyvä viestintä. 

Tiia siirtyy Tekirille Wärtsilästä, jossa hän on työskennellyt IR-tiimissä monipuolisissa talous- ja sijoittajaviestinnän tehtävissä. Energia- ja merenkulkualan lisäksi hänellä on kokemusta pankkialalta ja tutkimustoiminnasta sekä työskentelystä Liettuassa ja Belgiassa. Koulutukseltaan Tiia on kauppatieteiden maisteri, pääaineenaan rahoitus. 

Tekirissä Tiia odottaa pääsevänsä uudenlaisten haasteiden pariin ja auttamaan Tekirin asiakkaita kehittämään talous- ja sijoittajaviestintäänsä.  

”Viime vuosien aikana yksityissijoittajien merkitys on lisääntynyt ja kriisit ovat heilutelleet osakemarkkinoita, jonka vuoksi sijoittajaviestinnän johdonmukaisuus ja tasapuolisuus on ollut tapetilla. Regulaation lisääntyminen erityisesti vastuullisuusraportoinnissa tuo myös uusia tuulia sijoittajaviestintään. Lähden mielenkiinnolla auttamaan Tekirin asiakkaita ratkomaan talous- ja sijoittajaviestinnän haasteita. Tekirillä on monen eri alan huippuosaajia ja odotan innolla pääseväni tekemään töitä heidän kanssaan.” 

Lämpimästi tervetuloa Tekirin osaajien joukkoon, Tiia! 

Tuomme asiakkaillemme mielenrauhaa yli 35 viestinnän ammattilaisen voimin. Voit tutustua Tekiriin ja asiantuntijoihimme täällä