Tekirläiset #tyttöjenpuolella

Tuo esiin omat mielipiteesi ja saavutuksesi. Ole rehellinen ja armollinen itsellesi ja muille. Hakeudu itseäsi menestyneempien seuraan. Ja ennen kaikkea, intoile elämästä ja tulevaisuudesta! Kansainvälisen tyttöjen päivän kunniaksi kokosimme Tekirin naisten terveisiä tytöille.

Kansainvälisen tyttöjen päivän tarkoituksena on nostaa esille epätasa-arvoa, jota tytöt kohtaavat ikänsä ja sukupuolensa takia. Sen lisäksi juhlitaan tytöissä olevaa valtavaa voimaa ja potentiaalia. Muista kertoa ainakin tänään, mielellään myös vuoden muina päivinä, tuntemillesi tytöille, että he ovat arvokkaita ja voivat muuttaa maailmaa.

Tyttöjen päivän kunniaksi kysyimme Tekirin naisilta, mitä he haluaisivat sanoa itselleen vuosien tai vuosikymmenten taakse. Kokosimme vastauksista kymmenen asiaa, jotka haluamme sanoa tänään tytöille ja nuorille naisille.

Älä murehdi tulevaa. Jos asiat menevät huonosti, oikea aika murehtimiselle on vasta siinä vaiheessa, kun tilanne realisoituu.

Tuo rohkeasti esille omat mielipiteesi ja saavutuksesi. Liian usein me naiset jäämme odottamaan, että joku huomaa meidät ja aikaansaannoksemme. Itseään voi ja pitää tuoda positiivisesti esiin.

Ole rehellinen. Itsellesi ja muille.

Hakeudu aktiivisesti itseäsi menestyneempien seuraan. Älä ole kateellinen, vaan inspiroidu heistä ja anna heidän auttaa sinuakin menestymään.

Ole armollinen itsellesi. Kukaan ei odota sinulta täydellisyyttä.

Pohdi rohkeasti, kuka juuri sinä olet ja haluat olla. Tee hitosti töitä haaveidesi eteen. Elämän ei pidä olla vakavaa, mutta se pitää ottaa sopivan vakavasti.

Nauti vapaudesta, seikkaile kavereiden kanssa, kokeile uusia harrastuksia. Juuri nyt sinulla on omaa aikaa enemmän kuin ehkä koskaan myöhemmin, joten ota siitä kaikki ilo irti.

Etsi oma juttusi, joka saa sinut innostumaan ja sydämen läikähtämään. Älä tyydy muotteihin, joita muut sinulle asettavat. Tulevaisuuttasi ohjaavat omat valintasi, ei se, mitä muut niistä ajattelevat.

Kaiken keskellä pidä kiinni rakkaudestasi kirjoihin. Vieraan ymmärtäminen, uuden oppiminen ja kyky asettua toisen kenkiin ovat koko elämäsi tärkeimpiä taitoja.

Intoile tulevaisuudesta! Kukaan ei kerro sitä nuorille, mutta aikuisuus on yllättävän helppoa ja hauskaa.

Hyvää tyttöjen päivää!