Tekirin konsulttijoukkoon lisää laaja-alaista viestinnän ja muutostilanteiden kokemusta

Viestintätoimisto Tekirin syksy käynnistyy iloisilla henkilöuutisilla, kun yhtiö vahvistaa asiantuntijoidensa joukkoa nimittämällä uusia osaajia. Tekirin asiakkaat saavat käyttöönsä entistä vahvempaa osaamista talous- ja sijoittajaviestinnästä sekä vaativista johtamis- ja muutostilanteista.  

Kokenut viestinnän ammattilainen Lilli Riikonen (VTM) on aloittanut talous- ja sijoittajaviestinnästä vastaavana johtavana konsulttina. Lillillä on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus yritysviestinnästä sekä sijoittajasuhteista pörssiyhtiöissä ja konsulttina. Lilli tuntee läpikohtaisin sijoittajaviestinnän vaatimukset ja käytännön toteutuksen, ja hän on toteuttanut niin IPO- kuin transaktioviestintää.  

”Olen innoissani päästessäni tekemään töitä yhdessä viestinnän ja maineenhallinnan parhaiden ammattilaisten kanssa. Se, että Tekir tarjoaa monipuolista osaamista muun muassa kriisiviestinnässä, vastuullisuudessa, mediasuhteissa, työyhteisöviestinnässä ja markkinoinnissa on vahvuus myös sijoittajaviestinnän asiakkaiden kannalta – vaikuttava ja uskottava sijoittajaviestintä kun ei elä omaa elämäänsä irrallaan muusta viestinnästä. Yrityksen jokainen viesti rakentaa mainetta myös sijoittajien silmissä, sillä keskustelusta pääomamarkkinoiden, median, asiakkaiden, työntekijöiden ja suuren yleisön välillä on tullut entistä tiiviimpää.” 

Vaativissa johtamis- ja muutostilanteissa mm. Nokiassa ja Finnairilla meritoitunut Antti Miettinen (FM) on aloittanut johtamis- ja muutosviestinnän johtavana konsulttina. Antti tuo mukanaan vahvaa osaamista muutosohjelmien läpiviennistä kansainvälisissä yrityksissä, ylimmän johdon sparrauksesta sekä datan ja tekoälyn hyödyntämisestä viestintätarpeiden ennakoinnissa.  

”Olen innoissani, että pääsen osana Tekirin vahvistuvaa tiimiä auttamaan organisaatioita ja johtajia menestymään nyt aikaisempaa uraani laajemmin muutostilanteissa, johtamisviestinnässä, esiintymis- ja tarinankerrontataidoissa, sisäisessä viestinnässä ja erilaisissa kulttuuriin liittyvissä hankkeissa, kuten DEIB-teemoissa (diversity, equity, inclusion and belonging),” Antti sanoo. 

”Johtamis- ja muutosviestinnällä on päärooli minkä tahansa organisaation tarinassa. Hyvälle viestinnälle ja vahvalle luottamukselle johdon ja henkilöstön välillä on nyt erityisesti tarvetta, kun Ukrainan sota, inflaatio ja taantumaspekulaatiot luovat epävarmuutta.” 

Yritysviestinnän ammattilainen Sini Nelimarkka (VTM) on aloittanut talous- ja sijoittajaviestinnän konsulttina. Hän siirtyy Tekiriin Stora Ensosta, jossa hän on toiminut monipuolisissa talous- ja yritysviestinnän tehtävissä. 

”Olen iloinen saadessani liittyä Tekirin huippuosaajien joukkoon. Tuon mukanani näkemystä ja kokemusta erityisesti vaativasta, globaalista yritysviestinnästä. On innostavaa vaihtaa näkökulmaa pöydän toiselle puolelle konsultin rooliin ja odotankin, että pääsen tukemaan osaamisellani Tekirin asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa.” 

Lisäksi viestinnän suunnittelijana on aloittanut Irina Diepmaat (digitaalinen viestintä, AMK). Irina siirtyy Tekiriin Rajavartiolaitokselta, jossa on hän vastannut mm. viestinnän suunnittelusta, saavutettavuudesta ja sisältöjen kehittämisestä. 

”Sydäntäni lähellä ovat erityisesti puhuttelevat sisällöt sekä uuden ideointi. Odotan innolla tulevia haasteita sekä mahdollisuutta päästä kehittämään omaa viestinnän asiantuntijuutta osana Tekirin huipputiimiä.” 

Tekirin toimitusjohtaja Riikka Kouhi iloitsee osaamisesta, jota uudet tekirläiset tuovat mukanaan.  

”Asiakkaillemme kaikkien sidosryhmien luottamuksen voittaminen on entistä tärkeämpää. Siksi ammattimaisen viestinnän ja dialogin merkitystä ei voi korostaa liikaa. Olemme innoissamme saadessamme Lillin, Antin, Sinin ja Irinan joukkomme osaltaan ratkomaan asiakkaidemme liiketoimintakriittisiä tilanteita ja löytämään vaikuttavia tapoja tavoittaa tärkeät sidosryhmät ja luoda merkityksellisiä yhteyksiä.” 


 

Lämpimästi tervetuloa Tekiriin!