Tekirin ilmainen webinaari: järjestöjen johtaminen kriisin keskellä

Järjestöjen johtaminen kriisin keskellä -webinaari maanantaina 19.10. klo 13–14.30

 
Miten järjestöjä johdetaan kriisin keskellä? Kuinka saada oma viesti kuulumaan, kun ympärillä velloo kaaos? Tekirin ilmainen webinaari tarjoaa huippuosaajien parhaita kokemuksia ja käytännön oppeja.  
 
Tilaisuuden pääpuhuja Jo Dufayllä on vuosikymmenien kokemus useiden kansainvälisten järjestöjen johtamisesta ja strategiatyöstä. Dufay on ollut kehittämässä muun muassa Greenpeacen, Foodwatchin ja 350.org:n strategioita ja toimintaa. Puheenvuorossaan Jo jakaa käytännön vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla järjestöissä voidaan keskittyä olennaiseen ja pärjätä muutoksessa. 
 
Avauspuheenvuoron jälkeen tuomme aiheet Suomeen keskustelun kautta. Keskustelussa ovat mukana Suomen Punaisen Ristin viestintäjohtaja Ilpo Kiiskinen, Suomen Luonnonsuojeluliiton puheenjohtaja Harri Hölttä sekä Tekirin johtava konsultti Sini Harkki. Dufay pitää puheensa englanniksi. Keskustelu käydään suomeksi. Webinaari on maksuton.
 
Ilmoittautuminen tapahtumaan tästä linkistä: https://share.hsforms.com/1EZiEVB2WQCKzmEnt1gz5aw2veig
 
Lähetämme ennen tapahtumaa ilmoittautuneille Zoom-linkin webinaariin. Voit jakaa kutsua myös eteenpäin organisaatiosi sisällä. Mikäli webinaarista tai sen aiheesta herää kysymyksiä, olethan yhteydessä Tekirin johtavaan konsulttiin Sini Harkkiin, sini@tekir.fi