Tekirin hallitukseen uusia jäseniä

Tekirin hallitukseen nousee kolme ulkopuolista jäsentä: Pertti Korhonen, Lassi Kurkijärvi ja Marja Ristola. Harri Saukkomaa jatkaa kokopäiväisenä hallituksen puheenjohtajana.

Tekir Oy:n yhtiökokous on valinnut yhtiön hallitukseen uusia jäseniä. Hallitukseen on valittu Pertti Korhonen, Lassi Kurkijärvi ja Marja Ristola. Hallituksessa jatkavat puheenjohtajana Harri Saukkomaa ja jäseninä Melek Mazici ja Selim Saukkomaa. Hallituksen sihteeriksi on kutsuttu asianajaja Markku Varhela.

Pertti Korhonen on tehnyt pitkän uran Nokiassa ja suomalaisessa teknologiateollisuudessa. Korhonen on toiminut Nokian johdossa useissa tehtävissä 1987–2002 ja 2002–2006 johtokunnan jäsenenä. Nokian jälkeen hän on työskennellyt toimitusjohtajana Elektrobitissä ja Outotecissa. Korhonen on DNA:n hallituksen puheenjohtaja ja muun muassa Fastemsin, Rollockin ja Climate Leadership Councilin hallituksen jäsen.

Lassi Kurkijärvi työskentelee digitaalisia palveluja tuottavan Solitan johtoryhmän jäsenenä, ja hän vastaa Solitassa innovaatioista ja uudesta liiketoiminnasta. Kurkijärvi on H-townin hallituksen jäsen, Suomen Syöpäyhdistyksen hallituksen jäsen ja Sylva ry:n hallituksen puheenjohtaja. Ennen Solitaa Lassi Kurkijärvi on kehittänyt ja johtanut digitaalista liiketoimintaa Sanoma Oy:ssa.

Marja Ristola on toiminut lääkeyhtiö MSD:n pohjoismaisen markkinointiorganisaation johtotehtävissä vuodesta 2015. Hän on työskennellyt lääkealan markkinoinnin eri tehtävissä vuodesta 1992 ja toiminut MSD Finlandin johtoryhmän jäsenenä 2000-2015. Tänä aikana hän on vastannut mm. uuden liiketoiminnan kehittämisestä sekä yhtiön Baltian liiketoiminnasta.

”Tekirin uudet hallituksen jäsenet nostavat hallitustyöskentelymme kokonaan uudelle tasolle. Olen ylpeä uudesta hallituksestamme, jossa on kokemusta muun muassa liiketoiminnan kasvattamisesta, kansainvälistymisestä ja digitaalisesta liiketoiminnasta. Hallitukselle tulee tärkeä rooli, kun Tekir rakentaa ja toteuttaa strategiaansa entistä nopealiikkeisemmässä ja kiehtovammassa maailmassa. Kaikkia uusia jäseniä yhdistävät myös vahvat eettiset näkemykset”, Tekirin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa sanoo.