Tekir vahvassa kasvussa vuonna 2016

Muutos- ja kriisitilanteiden viestintä sekä entistä isommat projektit nostivat Tekirin noin 18 prosentin kasvuun vuonna 2016.

Viestinnän konsultointiyritys Tekirin vuoden 2016 liikevaihto oli 2,5 miljoonaa euroa. Kasvua vuoteen 2015 verrattuna syntyi 17,7 prosenttia. Tekirin vuoden 2016 liikevoitto oli 117 600 euroa, jossa oli kasvua edellisvuoteen noin 24 prosenttia.

”Tekirin toiminta viestinnän konsultointiyrityksenä alkoi vuonna 2008, ja vuosi 2016 oli meille jo yhdeksäs perättäinen kannattavan kasvun vuosi. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme ovat luottaneet meihin vuodesta toiseen ja siten mahdollistaneet kasvumme jatkumisen. Kiitos tästä kuuluu koko henkilöstöllemme, joka viime vuonna jälleen osoitti ammattitaitonsa ja intohimonsa oppia uutta”, toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo.

Tekirin kasvu vuonna 2016 tuli erityisesti muutos- ja kriisitilanteiden viestinnästä sekä entistä laajemmista kokonaisuuksista ja projekteista isoille kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

”Olemme mukana erilaisissa asiakkaidemme muutostilanteissa, ovat ne sitten suunniteltuja liiketoimintaan tai viestintään liittyviä muutoksia tai yllättäviä kriisitilanteita. Asiakkaat pyytävät meitä apuun entistä aiemmin, jo muutosten valmisteluvaiheessa tai vaativiin tilanteisiin varautumisessa. Muutos on jatkuvasti läsnä organisaatioiden arjessa, joten meidänkin palveluillemme on enemmän kysyntää”, hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa sanoo.

Strategiansa mukaisesti Tekir tavoittelee kasvua myös vuonna 2017. Kasvua haetaan erityisesti laajoista kokonaisuuksista niin asiakkaiden ulkoisessa kuin sisäisessäkin viestinnässä. Vuoden vaihteessa lanseerattu Tekir Kuhina -yksikkö puolestaan laajentaa Tekirin tarjontaa digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin palveluihin.

”Olemme laajentaneet suunnitelmallisesti osaamistamme, ja haluamme olla asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani, jolta saa kaikki palvelut viestinnän, vaikuttamisen ja liiketoiminnan risteyskohdissa. Kokemuksemme ja näkemyksemme auttavat asiakkaitamme olemaan askeleen edellä uusien muutospaineiden ja vaatimusten keskellä. Alkuvuodesta Kanadaan ja Ruotsiin avaamamme kumppanuussuhteet tarjoavat meille myös hienon mahdollisuuden työskennellä entistä kansainvälisempien projektien parissa”, Mikko Hämeenniemi kommentoi.