MTV on valinnut Tekirin SuomiAreenan sisältöjen kehittämisen yhteistyökumppaniksi 

Tekir on valittu SuomiAreenan yhteistyökumppaniksi ohjelmakokonaisuuden ja sisältöjen kehittämiseen. Kesällä 2022 SuomiAreenassa nostetaan esiin tekoja, jotka vievät suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa. Tavoitteena on tehdä tapahtumasta entistä monipuolisempi ja kiinnostavampi.
 
Suomen suurimman yhteiskunnallisen festivaalin SuomiAreenan rakentaminen on käynnissä parhaillaan. MTV:n tavoitteena on rakentaa kesälle 2022 ajankohtainen ohjelmakokonaisuus, joka kiinnostaa suomalaisia ja osallistaa yhteiskunnalliseen keskusteluun.  
 
”Tekirin vahvuus on juuri yhteiskunnallisen keskustelun ymmärtämisessä, ja tartumme ohjelmasisältöjen kehittämiseen suurella innolla”, Tekirin toimitusjohtaja Riikka Kouhi kertoo. 
 
SuomiAreenan keskusteluita pyritään tekemään entistä kiinnostavammiksi ja avoimemmiksi. Ongelmien sijaan SuomiAreenassa halutaan kiinnittää huomiota tekoihin ja ratkaisuihin. Sisältöjen ja ohjelmakokonaisuuden kehittämisen lisäksi Tekir tukee keskusteluiden järjestäjiä viestien muotoilussa.  
 
“Haluamme tukea festivaalin keskusteluiden järjestäjiä kiinnostavan sisällön rakentamisessa ja erilaisten näkökulmien esille tuomisessa. Monipuolisena viestintätoimistona Tekir, jolla on vahvaa ymmärrystä yhteiskunnallisista aiheista, on meille loistava kumppani Porissa järjestettävän SuomiAreena-festivaalin sisältöjen kehittämiseen”, kertoo SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tonttila MTV:ltä. 
 
”Toimintamme pohja on brutaali totuudellisuus. Teemme MTV:n kanssa parhaamme, että SuomiAreenan keskustelu on aidosti näkemyksellistä, kiinnostavaa ja pelotonta. Uskomme, että SuomiAreenan keskustelut voivat olla tulevaisuudessa entistäkin vaikuttavampia. Ja se on hyväksi koko suomalaiselle yhteiskunnalle”, Kouhi sanoo. 

MTV järjestää SuomiAreenan Porissa heinäkuussa 2022 yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. Lisäksi MTV näyttää SuomiAreena-ohjelmiston mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus), ja politiikan ajankohtaiset keskustelut nähdään myös MTV3-kanavalla.