Tekir muuttaa historialliseen Elannon taloon Hakaniemeen

Tekirin muuttaa marraskuussa Kalasatamasta uusiin tiloihin Hakaniemen Siltasaari 10:een. Tavoitat meidät jatkossa uudesta osoitteestamme Siltasaarenkatu 6–10, 00530 Helsinki.  

Marraskuussa Tukkutorin maisemat vaihtuvat toisiin, kun kahdeksan Kalasatamassa vietetyn vuoden jälkeen on aika muuttaa uusiin tiloihin. Työn tekemisen tavat ja tiloihin kohdistuvat tarpeet ovat viime vuosina muuttuneet voimakkaasti. Samalla nykyiset tilat ovat jääneet auttamatta pieniksi.  
 
Henkilöstön toiveiden mukaisesti uuden toimiston sijainniksi valikoitui Hakaniemi. Keskeinen sijainti, helppo saavutettavuus ja talon monipuoliset palvelut yhteiskäyttötiloista pyöräkellareihin ja podcast-studioon tuovat uusia mahdollisuuksia niin tekirläisten arkeen kuin asiakkaillemmekin.  
 
Elannon talona tunnettu Siltasaari 10 huokuu historiaa ja tarjoaa samalla modernit, alusta saakka tekirläisille räätälöidyt tilat. Uusi toimisto tarjoaakin tilaa kasvulle ja tuoreille ajatuksille. 
 
”Muuttoa on suunniteltu pitkään, ja on hienoa nähdä sen viimein konkretisoituvan. Haluamme tarjota työn tekemiseen inspiroivat ja toimivat olosuhteet, jotka tukevat osaltaan tekirläisten hyvinvointia”, toteaa Tekirin toimitusjohtaja Riikka Kouhi. 

Nähdään Hakaniemessä!