Tekir jatkaa SuomiAreenan sisältökumppanina

Tekir on jälleen tulevana kesänä MTV:n kumppani SuomiAreenan sisältöjen kehittämisessä ja ohjelmakokonaisuuden rakentamisessa. Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali järjestetään toista kertaa jo kesäkuussa, 25.–28.6.2024. Katseet suunnataan tulevan kesän tapahtuman valmisteluihin. 

Osa mukana olevista tahoista on kokeneita SuomiAreenan järjestäjiä, osa puolestaan on mukana aivan ensimmäistä kertaa. Järjestäjien tarpeet ja kysymykset ovat erilaisia, mutta jokaisella on yhteinen päämäärä – näkemyksellistä, kirkasta ja muutosvoimaista ohjelmaa Suomen suurimmalla yhteiskunnallisella festivaalilla.  

Tekir auttaa järjestäjiä onnistumaan 

Ongelmien sijaan SuomiAreenassa kiinnitetään huomiota tekoihin ja ratkaisuihin. Lavaohjelmien teemojen ajankohtaisuus ja puhuttelevuus auttavat ratkaisujen löytämisessä. Ohjelmakokonaisuutta ovat mukana toteuttamassa kirjava joukko yhteiskunnallisia keskustelijoita, jotka tuovat mukaan niin uutta ääntä kuin kokemusta. Tekir on järjestäjien tukena tuomassa parhaat opit herättelevien lavatoteutusten järjestämiseen ja siihen, miten jokainen osallistuva organisaatio saa Porista kaiken irti.  

“Tekirin vahvuus on yhteiskunnallisen keskustelun vaikuttavuuden ymmärtämisessä. Haluamme olla mukana herättämässä rakentavaa keskustelua. Pitkä kokemuksemme SuomiAreenassa auttaa osallistujia onnistumaan ”, sanoo Tekirin toimitusjohtaja Riikka Kouhi. 

MTV järjestää SuomiAreenan Porissa kesäkuussa 2024 yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. Lisäksi MTV näyttää SuomiAreena-ohjelmiston MTV Katsomossa, ja politiikan ajankohtaiset keskustelut nähdään myös MTV3-kanavalla.