Tekir jatkaa kesän 2023 SuomiAreena-festivaalin kumppanina

Tekir jatkaa myös vuonna 2023 SuomiAreenan sisältöjen kehittämisen ja ohjelmakokonaisuuden rakentumisen kumppanina. Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali järjestetään historiallisesti ensimmäistä kertaa jo kesäkuussa. 

Suomen suurimman yhteiskunnallisen festivaalin SuomiAreenan rakentaminen on parhaillaan käynnissä. Tavoitteena on rakentaa kesälle 2023 ajankohtainen ohjelmakokonaisuus, joka kiinnostaa suomalaisia ja osallistaa yhteiskunnalliseen keskusteluun – ohjelmakokonaisuus, jossa on jokaiselle tarttumapintaa yhteisten asioiden ratkaisemiseen. 
 
SuomiAreenan verkostoitumisalustan toteuttamisen kumppanina on suomalainen Tavata. 

SuomiAreenalla etsitään ratkaisuja

SuomiAreenan keskusteluita pyritään rakentamaan entistä kiinnostavammiksi ja avoimemmiksi. Ongelmien sijaan SuomiAreenassa kiinnitetään huomiota tekoihin ja ratkaisuihin.  

Ohjelmakokonaisuuden toteuttavat noin 200 organisaatiota ovat keskenään erilaisia ja lähtökohdat kiinnostavan toteutuksen rakentamiseen ja tekojen esille tuomiseen vaihtelevat. SuomiAreena haluaa tarjota kaikille mukana oleville toimijoille työkaluja ja tukea mielenkiintoisen sekä puhuttelevan sisällön rakentamiseen niin livetoteutuksena Porissa kuin striimin välityksellä sisältöjä seuraaville. 
 
”Olemme innoissamme mukana kehittämässä SuomiAreenasta entistäkin vaikuttavampaa yhteiskunnallisen keskustelun festivaalia. Uusi ajankohta kesäkuussa tuo omanlaisensa mahdollisuuden sisältöjen kehittämiseen. Tekirin vahvuutena on ajankohtaisten ja ajatuksia herättelevien sisältöjen luominen ja uusien ilmiöiden tunnistaminen. Pitkä kokemuksemme SuomiAreenalta on varmasti eduksi. ”, Tekirin varatoimitusjohtaja Eero Rämö kertoo. 
 
“Haluamme tukea ja herätellä festivaalin järjestäjiä pohtimaan, millainen sisältö kiinnostaa ja miten se rakennetaan. Tekir on meille loistava kumppani tähän ja jatkamme erinomaista yhteistyötämme viime kesän kokemuksien pohjalta, toteaa SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tonttila MTV:ltä. 

MTV järjestää SuomiAreenan Porissa kesäkuussa 2023 yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. Lisäksi MTV näyttää SuomiAreena-ohjelmiston MTV Katsomossa, ja politiikan ajankohtaiset keskustelut nähdään myös MTV3-kanavalla.