Tässä ovat Tekirin uudet harjoittelijat!

Tekirillä harjoittelijat pääsevät hyppäämään mukaan monipuolisiin projekteihin ja asiakastyöhön heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Tänä vuonna erinomaisista hakijoista valittiin kaksi harjoittelijaa, joilla on jo monipuolista kokemusta ja osaamista, mutta ennen kaikkea roppakaupalla uusia ideoita ja intoa oppia uutta. Tervetuloa mukaan tiimiin Emmi ja Jenny!

 1. Kuka olet ja mistä tulet?
 2. Miksi olet hyvä match Tekirin kanssa?
 3. Mistä emme välttämättä tunne sinua vielä, mutta opimme tuntemaan harjoittelusi aikana?
 4. Tekirin illanvietot päätyvät usein karaokeen. Mikä on sinun karaokebravuurisi?

Jenny Kestilä

 1. Olen Jenny Kestilä ja viimeisimpänä tulen maailmanympärysmatkalta! Elämäni aikana olen asunut Helsingissä, Vaasassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Olen viittä vaille valmis maisteri Vaasan yliopistosta, jossa opiskelen pääaineenani viestintää.
 2. Minua ja muita Tekirin työntekijöitä tuntuu yhdistävän kiinnostuneisuus yhteiskunnallisiin asioihin. Porukasta löytyy osaamista laajalta skaalalta. On mahtavaa päästä tekemään töitä tämän osaavan porukan kanssa ja oppimaan lisää. Toivon löytäväni harjoittelun aikana oman paikkani viestintätoimistossa.
 3. Isovanhempani ovat asuneet koko elämäni ajan Ranskassa, minkä vuoksi minun sisälläni elää pieni vallankumouksellinen pariisilainen. Voisin aloittaa jokaisen päivän voisarvella ja ranskalaisella musiikilla!
 4. Karaokebravuurini on Irene Caran Flashdance, what a feeling. Onko tämä haaste?

Emmi Paajanen

 1. Olen Emmi Paajanen, idästä isolle kirkolle kuutisen vuotta sitten muuttanut mimmi. Opiskelen henkilöstöhallinnon ja viestinnän tradenomiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa.
 2. Kiinnostuin Tekiristä jo melkein vuosi sitten kun törmäsin firmaan edellisen työni yhteydessä. Olin järjestämässä koulutusta ja olimme pyytäneet Tekiriltä tyypin puhumaan kuntapäättäjiin vaikuttamisesta. Päätin sitten hakea tänne harjoitteluun, kun mahdollisuus tuli! Vaikuttamisen parissa jonkin aikaa pyörineenä tuon Tekiriin vaikuttamisen osaamista ja politiikan tuntemusta. Erityisesti toivon oppivani lisää kriisiviestinnästä ja valmennuksista.
 3. Minut opitaan varmasti tuntemaan oudoista ilmeistäni sekä spontaaneista hauskoista hajoiluista.
 4. En ole kokeillut! Ehkä joskus abivuonna on tullut laulettua Ukkometsoa lukion viereisessä baarissa.