Rekry: Viestintäkonsultti

Osaamisellemme on kova kysyntä. Haemme nyt joukkoomme viestintä-
konsulttia, jolla on paloa erityisesti mediaviestintään, mediasuhteiden rakentamiseen ja tunnettuuden kasvattamiseen dialogin kautta. Työsuhde on vakituinen. 

Mitä pääset tekemään:  

  • Kehittämään asiakkaidemme ansaitun median strategioita ja toteuttamaan niitä käytännössä.  
  • Rakentamaan viestintää päivänpolttavien uutisten takana.  
  • Työskentelemään nousevien alojen sekä kasvavien talouden ja yhteiskunnan toimijoiden kanssa, muun muassa heidän tunnettuuttaan ja julkista profiiliaan rakentaen.  
  • Analysoimaan julkista keskustelua ja tarjoamaan kokonaisvaltaisia ja ratkaisukeskeisiä näkökulmia siihen osallistumiseen.  

Mitä toivomme sinulta: 

  • Monipuolista journalistista kokemusta ja näkemystä. Arvostamme erityisesti kokemusta aikakaus- ja lifestylemedioista.  
  • Idearikasta otetta ja kykyä löytää tuoreita näkökulmia eri toimialojen aihepiireihin. 
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.  
  • Proaktiivista työskentelyotetta: olet aikaansaava ja rakentava tiimipelaaja. Pystyt myös johtamaan itseäsi ja toimimaan tarvittaessa itsenäisesti.  
  • Halua kehittyä konsulttina. 

 

Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta ja työskennellä yhdessä erilaisten asiakkaiden sekä maan kokeneimman ja asiantuntevimman konsulttitiimin kanssa. Tekir tarjoaa näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnissa. Mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien lisäksi saat mukavan työyhteisön, joka arvostaa, kannustaa ja välittää.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Kalle Seire, puh. 040 505 5619 maanantaina 27.2. klo 13–14 ja perjantaina 3.3. klo 11–12. 

Täytä hakemuksesi osoitteessa https://tekir.teamtailor.com/jobs/2471087-viestintakonsultti viimeistään 5.3. mennessä. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si sekä linkki mahdolliseen LinkedIn-profiiliisi. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.  

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.  

 

Tekir Oy on yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. 

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla.