Rekry: Graafinen suunnittelija

Osaamisellemme on kova kysyntä, joten etsimme tiimiimme graafista suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen tuomaan lisää luovaa ja visuaalista osaamista taloon.

Graafisena suunnittelijana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme visuaalisia konsepteja sekä osallistumaan erilaisiin projekteihin markkinointikampanjoista talousviestintään.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta graafikkona mainos-, design- tai viestintätoimistossa. Hallitset visuaalisten konseptien suunnittelun sekä niiden monikanavaisen toteutuksen digistä printtiin. Tiedät, mistä palikoista kauniit ja toimivat verkkosivut rakentuvat, infografiikan luominen on sinulle tuttua ja seuraat alan yleisiä trendejä ja kehitystä. Pystyt johtamaan työtäsi ja olet aikaansaava ja rakentava tiimipelaaja. Kokemus video- ja animaatioprojekteista on ehdottomasti plussaa. 

Toivomme myös, että työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan strategisen markkinoinnin ja viestinnän projekteihin, monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä sinua kunnioittavan ja osaamistasi arvostavan työyhteisön. Kulttuurissamme vaalitaan yksilön vapautta ja vastuuta.

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, viimeistään 2.10. mennessä täällä. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si. Lähetäthän hakemuksen yhteydessä myös linkin portfolioosi tai valitsemasi työnäytteet koottuna yhteen PDF-tiedostoon.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa Kalle Seire (040 505 5619) keskiviikkona 28.9. klo 10.30-11.30 sekä perjantaina 30.9. klo 10-11.

https://tekir.fi/tietosuojaseloste/

Tekir Oy on yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. Tärkein palvelumme on ajattelu.

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla.