Rekry: graafinen suunnittelija

Osaamisellemme on kova kysyntä, joten etsimme tiimiimme graafista suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen auttamaan erityisesti talous- ja sijoittajaviestinnän projekteissa keväällä 2024.

Graafisena suunnittelijana pääset toteuttamaan asiakkaillemme erilaisia markkinoinnin ja viestinnän projekteja, pääpaino talous- ja sijoittajaviestinnän raportointiprojekteissa.

Toivomme kokemusta taittoprojekteista esimerkiksi vuosiraportoinnin tai aikakauslehtien parista. Olet tarkka, hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja osaat soveltaa asiakkaan graafista ohjeistoa ja projektin visuaalista konseptia työssäsi. Pystyt johtamaan ja priorisoimaan työtäsi tiukassa aikataulussa. Olet aikaansaava ja rakentava tiimipelaaja. Kokemus kuvitusten ja infografiikan parista on ehdottomasti plussaa.

Voit olla esimerkiksi urasi alkutaipaleella tai kokenut freelancer, joka on valmis sitoutumaan muutaman kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Paikka on määräaikainen 1/2024–4/2024. Työsuhteen aloitus- ja päättymispäivämäärä ovat sovittavissa, mutta toivomme sinun voivan työskennellä ainakin helmi- ja maaliskuun kokopäiväisesti.

Toivomme myös, että työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan strategisen viestinnän ja markkinoinnin projekteihin, monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä sinua kunnioittavan ja osaamistasi arvostavan työyhteisön. Kulttuurissamme vaalitaan yksilön vapautta ja vastuuta.

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, viimeistään 29.10. täällä. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si. Lähetäthän hakemuksen yhteydessä myös linkin portfolioosi tai valitsemasi työnäytteet koottuna yhteen PDF-tiedostoon.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa projektipäällikkö Jenni Mäkelä +358 50 4670 620 tiistaina 17.10. klo 9–10 sekä torstaina 19.10. klo 13–14.

https://tekir.fi/tietosuojaseloste/

Tekir on yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. Tärkein palvelumme on ajattelu.
 
Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla.