Rekry: Digital Marketing Specialist

Etsimme sinua digimainonnan vahva osaaja, 

Digital Marketing Specialist, 

vakituiseen työsuhteeseen toteuttamaan asiakkaidemme monipuolisia projekteja sisällöntuotannon, kampanjasuunnittelun ja toteutuksen osalta. 

  

Mitä pääset tekemään:  

  • Pääset mukaan luomaan kokonaisvaltaista ja vaikuttavaa markkinointia ja viestintää monipuolisesti asiakkaillemme. Sinun roolisi on olla tiimissä rakentamassa kampanjoita orgaanisen maksetun median puolella, hakukoneissa ja sosiaalisen median kanavissa (etenkin Facebook, Instagram ja LinkedIn & Google. Muu osaaminen ehdotonta plussaa).  
  • Analysoit ja kehität asiakkaidemme maksetun mainonnan ratkaisuja. Pelkkä näkyvyyden tai klikkien saaminen ei riitä, vaan sinulla on halu kehittää tekemistä jatkuvan testaamisen ja optimoinnin kautta löytääksesi parhaat ratkaisut valittujen tavoitteiden saavuttamiseksi.  
  • Kehität yhteistyössä tiimin kanssa Tekirin palveluita ja liiketoimintaa.  

  

Mitä toivomme sinulta: 

  • Aiempaa kokemusta mainosalustojen pyörittämisestä mielellään digi/mediatoimistosta tai inhouse-rooleista. 
  • Osaamista Googlen työkaluista sekä sosiaalisen median kanavista. 
  • Proaktiivista työskentelyotetta: pystyt johtamaan itseäsi ja toimimaan tarvittaessa itsenäisesti. Tukenasi on kuitenkin koko Tekirin asiantunteva tiimi. 
  • Intoa olla rakentamassa palveluita ja kehittämässä liiketoimintaa. 
  • Uskallusta olla oma itsesi ja halua tulla osaksi meitä. Arvostamme näkemystäsi ja toivomme, että tuot ajatuksesi esille. 

  

Haluamme tarjota sinulle roolin ja työyhteisön, joissa pääset kehittämään sekä asiakkaidemme liiketoimintaa että itseäsi. Pääset toimimaan erilaisten organisaatioiden kanssa ja konsultoimaan asiakkaitamme monipuolisesti. Organisaatiomme hierarkia on matala ja kulttuurimme rakentuu asiantuntijoidemme vahvaan osaamiseen ja luottamukseen. Meillä on aidosti vapautta ja vastuuta. 

Lähetä hakemuksesi 10.6. mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi. Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien kanssa, joten olethan nopea! Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si. 

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtava konsultti Nico La Fiura, puhelimitse ke 2.6. klo 13-15 tai pe 4.6. klo 13-15, +358 41 544 2798 tai nico@tekir.fi.  

Tekirin rekrytoinnin tietosuojaseloste