Politiikkaluotain: Politiikkaluotain on uudistunut

Tervetuloa lukemaan uudistunutta Politiikkaluotainta. Uudistunut Politiikkaluotain pitää sisällään asiantuntijoidemme tarkat analyysit ensimmäisten aluevaalien tuloksesta ja hyvinvointialueiden työn aloituksesta. Aluevaltuustoja odottavat heti tärkeät päätökset palveluiden järjestämisestä ja on todennäköistä, että ideologiset ristiriidat tulevat näkymään. Maan hallitukselle povaamme jälleen kerran haastavaa kevättä ja ensi vuoden eduskuntavaaleista sote-vaaleja.

Lisäksi mukana on analyysi koronapandemian vaikutuksista yhteiskuntaan ja mahdollisesti pian koittavasta pandemian jälkeisestä ajasta. Neuvonantajamme Eeva Ahdekivi valottaa kehityssuuntia, jotka tulevat vaikuttamaan yritysten päätöksentekoon vuonna 2022.

Mukana on tuttuun tapaan politiikan tärkeimpiä päivämääriä aina heinäkuulle asti.

Vuoden toinen Politiikkaluotain ilmestyy kesälomien jälkeen. Mistä teemoista sinä haluaisit lukea seuraavassa Politiikkaluotaimessa? Kerro meille ajatuksesi.

Mukavia lukuhetkiä!


MIKÄ POLITIIKKALUOTAIN?

Politiikkaluotain on Tekirin palvelu, joka luotaa politiikan sekä yhteiskunnan tapahtumia ja kokoaa ne kalenteriin. Politiikkaluotaimen avulla pysyt yhteiskunnan pulssilla!

Tilaa POLITIIKKALUOTAIMEN KALENTERI

Kaipaatko räätälöityjä analyysejä politiikan pelikentiltä tai tukea yhteiskunnalliseen keskusteluun? Vaikuttajaviestinnän asiantuntijamme ovat apunasi!