Politiikkaluotain pitää sinut yhteiskunnan pulssilla

Rinteen jatkokausi ja rivit kokoon puolueissa – lataa Tekirin Politiikkaluotain ja lue helmikuun analyysit. Politiikkaluotain on Tekirin palvelu, joka luotaa politiikan sekä yhteiskunnan tapahtumia ja kokoaa ne kalenteriin teidän puolestanne. Palvelun avulla pysyt jatkuvasti yhteiskunnan pulssilla.

”Politiikan helmikuu alkaa superviikonlopulla: SDP kokoontuu kruunaamaan Antti Rinteen puheenjohtajaksi ja pääministeriehdokkaaksi Lahdessa ja keskusta ja kokoomus hakevat laivaristeilyiltään vauhtia kuntavaaleihin. Juha Sipilän hallitus yrittää liikenneverkkojupakan jälkeen koota rivinsä eduskunnan avauskeskusteluun 9.2. mennessä.

Eduskunnan kevättä hallitsee sote-uudistus ja puolueiden valmistautuminen kuntavaaleihin. Soten valinnanvapauden toteutus ja koulutussäästöt nousevat kuntavaalikeskustelun kuumimmiksi aiheiksi. Kevään yhdeksi keskustelunaiheeksi nousee myös se, miten kirkon pitäisi suhtautua tasa-arvoisen avioliittolain voimaantuloon maaliskuun alussa.”

– Timo Laaninen, Tekirin neuvonantaja

Politiikkaluotain on Tekirin palvelu, joka luotaa politiikan sekä yhteiskunnan tapahtumia ja kokoaa ne kalenteriin teidän puolestanne. Me pidämme teidät yhteiskunnan pulssilla ja tarjoamme teidän tarpeisiinne räätälöityjä analyyseja tulevista tapahtumista. Näin yrityksesi tai järjestösi pysyy kartalla politiikan suuntaviivoista. Tiedätte mihin varautua, ehditte valmistautua, ja ennen kaikkea vaikuttaa.

Maistiaisena Politiikkaluotaimen palveluista tarjoamme yleisen analyysin helmikuun tapahtumista.

Itse kalenteri on aina saatavilla ilmaiseksi Tekirin sivuilta.

Tulosta Politiikkaluotaimen kalenteri toimiston seinälle tai ota se mukaan palaveriin, niin tiedät aina mitä politiikassa tulee tapahtumaan.

Kalenteri päivitetään kuukausittain aina kolmeksi kuukaudeksi eteenpäin Tekirin omien asiantuntijoiden toimesta yhteistyössä verkostojemme kanssa.

Kiitämme ruotsalaista yhteistyökumppaniamme Paues Åberg Communicationsia tuesta Politiikkaluotaimen kehitystyössä.

Jäikö tilaisuutesi kalenterista? Ota yhteyttä:

Ilari Leskelä
Viestinnän suunnittelija
+358 50 462 6903
ilari@tekir.fi