Politiikkaluotain pitää sinut pulssilla

Politiikkaluotain kattaa Suomen poliittiset tapahtumat ja yhteiskunnalliset keskustelunaiheet aina marraskuun loppuun saakka. Tekirin asiantuntijat ovat aina tavoitettavissa ja räätälöivät analyysit sekä toimenpiteet tarpeisiisi.

Politiikan syksystä on tulossa kuuma, ja tiukkaa keskustelua riittää muustakin kuin remontoidun Eduskuntatalon patsaista. Ilmassa on paljon poliittista intohimoa – ei vähiten käynnistyvän presidenttipelin takia. Politiikkaluotaimen podcastissa Teppo Similän vieraina ovat Tekirin perustaja Harri Saukkomaa ja neuvonantaja Anu Kuistiala.

Tilaa Tekirin podcast iTunesista tai kuuntele suoraan verkossa.

Syyskuun aikana mediassa näkyy Itämeren jännittynyt tilanne. Suomi osallistuu Ruotsin mittavaan Aurora 17 -harjoitukseen ja Ruotsin isännöimään Northern Coast -laivastoharjoitukseen. Venäjän ja Valko-Venäjän Zapad 2017 -harjoituksen arvioidaan olevan suurin Kremlin järjestämä sotaharjoitus sitten kylmän sodan. Virallisesti harjoitukseen osallistuu alle 13 000 sotilasta, mutta arvioiden mukaan määrä saattaa nousta yli sataan tuhanteen.

Kotimaan politiikassa puhuttavat työmarkkinasyksy, tiedustelulainsäädäntö ja kestosuosikiksi noussut sote. Hallituksen esitys vuoden 2018 talousarvioksi julkaistaan syyskuussa. Lisäksi pääsemme jännittämään, kumpi valmistuu ensin, länsimetro vai alkoholilainsäädäntö. Presidenttipeli alkaa kiihtyä vuoden loppua kohti, ja ehdokkailta on odotettavissa yhä selvempää presidentin linjan haastamista.

Lataa päivitetty Politiikkaluotain täältä.

Mikä Politiikkaluotain? Lue lisää!

Jäikö tilaisuutesi kalenterista? Ota yhteyttä:
Ilari Leskelä
Viestinnän suunnittelija
+358 50 462 6903
ilari@tekir.fi